MİNİK RESSAMLAR ATAŞEHİR'DE SİZLERİ BEKLİYOR

Ataşehirli çocuklar, resim yeteneklerini, sanat bilgilerini geliştirmeye devam ediyor. Ataşehir Belediyesi'nin “Sanat Eğitimlerini Mahallenize Getiriyoruz” projesi kapsamında, resimleri ile dünyamızı renk katan çocukların birbirinden güzel eserlerini 29 Mayıs'tan itibaren sizler de görebileceksiniz.
 Tarih: 23-05-2022 14:59:18
MİNİK RESSAMLAR ATAŞEHİR'DE SİZLERİ BEKLİYOR

Yeteneklerini ve hayal güçlerini ortaya çıkaran 7-12 yaş arası 200’e yakın çocuk, bir yıl boyunca büyük özveri ve emekle ürettikleri çalışmalarını sanatseverlerle buluşturacak. Siz de onların sevincine ve başarılarına ortak olma isterseniz  “Gelecek Sanat”ismiyle hazırlanan sergiyi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde ziyaret edebilirsiniz.

Sanatın; yetenekli, yaratıcı, donanımlı gelecek nesiller yetiştirmede çok önemli bir gücü olduğunu benimseyen Ataşehir Belediyesi; Mustafa Saffet Kültür Merkezi, İçerenköy Sanat Eğitim Merkezi, Kayışdağı Yaratıcı Çocuk Merkezi ve Ferhatpaşa Bilim ve Sanat Merkezi’nde yarının aydınlık geleceği çocuklara, sanatla iç içe olabilecekleri bir ortam sunuyor.

Sanatın iyileştirici ve kaynaştırıcı gücüne katkıda bulunmak isteyen tüm yurttaşlar sergiyi 5 Haziran’a kadar gezebilir.

Herkesi çocuk sanatının tadını çıkarmaya ve onları desteklemeye davet ediyoruz.

Sergi Tarihi: 29 Mayıs – 5 Haziran

Sergi Açılış: 29 Mayıs Pazar

Saat: 17.00

Yer: Mustafa Saffet Kültür Merkezi

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ATAŞEHİR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI