MERHUM BAŞKAN UNUTULMADI

MERHUM BAŞKAN ARİF DAĞLAR VEFATININ 4. YILINDA KARTAL’DAKİ KABRİ BAŞINDA ANILDI
 Tarih: 10-02-2024 16:38:53   Güncelleme: 10-02-2024 16:43:53
MERHUM BAŞKAN UNUTULMADI

Kartal eski belediye başkanı merhum Arif Dağlar vefatının 4.sene-i devriyesinde sevenleri tarafından kabri başında anılarak Kur’an-Kerim tilaveti yapıldı.

Kartal'da 2004-2009 yıllarında belediye başkanlığı görevinde bulunan ve dört yıl önce tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Arif Dağlar için AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı, merhumun Soğanlık Mezarlığı'nda bulunan kabri başında bir anma töreni düzenledi.

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı tarafından Soğanlık mezarlığında merhum eski Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar’ın kabri başında düzenlenen törene AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu,Cumhur İttifakı Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya,İlçe yönetim kurulu üyeleri , teşkilat mensuplar ve vatandaşlar katıldı.

Cumhur İttifakı Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya yaptığı konuşmada, ''Arif abimizi unutmamız mümkün değil.Siyasette hocamızdı.merhametli,dürüst ve gönlü geniş bir adamdı.eksikliğini hissediyoruz .2004-2009 yılları arasında İlçemizde Belediye Başkanlığı yapmış,tüm gönüllere taht kurmuş Merhum  Arif Dağlar başkanımızın vefatının 4. sene-i devriyesinde, kendisini rahmetle ve minnetle anıyorum. Mekânı cennet olsun.''

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu,merhum Arif Dağlar Başkan'ın vefatının 4.seneyi devriyesinde duygularını şöyle paylaştı. ''Ağabeyimiz,dostumuz ve yol arkadaşımızArif  BaşkanımızıRabbim rahmetiyle muamele etsin, mekânı cennet olsun. İyi adamdı. Ne çabuk geçti 4 yıl.”

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI