MARTI ÇOCUK AKADEMİSİ SEZONU KAPATTI

AKADEMİYİ TAMAMLAYAN ÇOCUKLAR, KAPANIŞ PROGRAMINDA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
 Tarih: 10-06-2024 16:12:14
MARTI ÇOCUK AKADEMİSİ SEZONU KAPATTI

Pendik Belediyesi, Martı Çocuk Akademisi’nin sezon sonu gelmesi nedeniyle Millet Bahçesi’nde kapanış programı gerçekleştirildi. Öğrenciler, sihirbazdan sahne gösterilerine, halat çekmeden ok atamaya kadar birçok etkinlikle doyasıya eğlendiler.

2021 yılından bu yana faaliyetini sürdüren Martı Çocuk Akademisi, sezon kapanışını gerçekleştirdi. Pendik Millet Bahçesi’nde düzenlenen programda halat çekmeden sihirbaza çok sayıda aktivite hazırlandı. Akademideki gönüllü öğretmenler ve öğrenciler etkinliklere katılarak eğlence dolu bir gün geçirdiler.7

 İLKOKUL 4, 5, 6 VE 7.’İNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK DÜZENLİYOR

Martı Çocuk Akademisi gönüllü eğitimciler tarafından yönetilen ve ilkokul 4. sınıf ile ortaokul 5, 6 ve 7.’inci sınıf öğrencilerine yönelik olarak 2021 yılından bu yana faaliyetini sürdürüyor. Akademide, katılımcılara ücretsiz eğitim ve kişisel gelişim programları sunuluyor.

BU YIL AKADEMİDEN 427 ÖĞRENCİ FAYDALANDI

Akademiye katılım her geçen yıl artıyor. Bu yıl da akademideki katılımcılar kitap tahlilleri, kişisel gelişim kursları, seminerler, yarışmalar, atölye faaliyetleri, bilimsel etkinlikler, geziler, kamp etkinlikleri ve değerler eğitimi gibi etkinliklerle dopdolu bir dönemi geride bıraktı.  Bu dönemde Martı Çocuk Akademisi’nden 427 öğrenci yararlandı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI