MALTEPE’DE GÜVENLİ ALIŞVERİŞ İÇİN PAZAR DENETİMLERİ

MALTEPE BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ, İLÇE GENELİNDEKİ SEMT PAZARLARINDA GÜVENİLİR, SAĞLIKLI VE DÜZENLİ BİR ORTAMDA ALIŞVERİŞ YAPILABİLMESİ İÇİN DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 Tarih: 11-06-2024 16:47:42
MALTEPE’DE GÜVENLİ ALIŞVERİŞ İÇİN PAZAR DENETİMLERİ

Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki semt pazarlarında vatandaşların güvenilir, sağlıklı ve düzenli bir ortamda alışveriş yapması için denetimler gerçekleştiriyor.

Ekipler ilçede pazartesi, çarşamba, perşembe, cumartesi ve pazar günleri kurulan on iki semt pazarında ürünlerin hijyenik şartlarda satışa sunulmasını sağlayan ve tüketiciyi koruyan tedbirler alıyor.

Zabıta ekipleri ölçü ve tartı aletlerinin hileli bir şekilde kullanılmamasını, hileli olarak karışık veya standartlara aykırı mal satılmamasını, etiketlerin görünürlüğünün sağlanmasını ve pazar yerinde çevreyi rahatsız edecek şekilde satış yapılmamasını denetliyor.

Tezgahların temizliğini ve düzenini de kontrol eden ekipler, “Zabıta ekibimize kolaylık sağlayan esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Denetimlerimize düzenli olarak devam edeceğiz.” diye konuştu.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MALTEPE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI