Mahir Ünal’dan baba ocağına ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkanvekili Mahir Ünal bayramlaşma ziyaretlerine baba ocağı Kahramanmaraşın Elbistan ilçesinden başladı.
 Tarih: 22-07-2021 17:00:00
Mahir Ünal’dan baba ocağına ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkanvekili Mahir Ünal bayramlaşma ziyaretlerine baba ocağı Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden başladı.

Tural ŞAHBAZLI (KAHRAMANMARAŞ Ulusal Ajans)
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki Hükümet Konağı'nda gerçekleşen bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Bu ülke gençlerin omuzlarında yükselecek, ben o gençleri Elbistan'da, Afşin'de, Kahramanmaraş'ta, Türkiye'de görüyorum. Türkiye siz gençlerin sayesinde yükselecektir. Türkiye süper güç olmaya devam edecektir. Türkiye'ye Amerika'dan, Fransa'dan, Yunanistan'dan bakınca bu açık ve net şekilde görülüyor "dedi.

"BAŞKANIMIZ ARTIK ULUSLARARASI ÇALIŞIYOR"

1 Ağustos'ta Dünya Elbistan Buluşması'nı gerçekleştireceklerini müjdeleyen Mahir Ünal, "Başkanımız sağolsun artık uluslararası çalışıyor. İnşallah bizler de burada olarak yurtdışından gelen hemşehrilerimiz ile bir araya geleceğiz" dedi.

Bayramlaşma töreninde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hayrettin Güngör, Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel , il başkan yardımcıları Ali Köfte ve Hakan Dereli, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş, MHP Elbistan İlçe Başkanı Üzeyir Bostan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı da hazır bulundu.

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI