KOSGEB BAŞKANINDAN TUZLA BELEDİYESİ TEKNOLOJİ MERKEZİ’Nİ GEZDİ

Tuzla Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile yerel yönetimler bazından ilk kez kurulan Tuzla Belediyesi Teknoloji Merkezi, ‘Fikrim var’ diyen gençleri, melek yatırımcı ile buluşturmaya devam ediyor. KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile birlikte Tuzla Belediyesi Teknoloji Merkezi’ni gezdi.
 Tarih: 05-08-2022 16:41:12
KOSGEB BAŞKANINDAN TUZLA BELEDİYESİ TEKNOLOJİ MERKEZİ’Nİ GEZDİ

Tuzla Belediyesi, KOSGEB işbirliği ile Türkiye’de yerel yönetimler bazında ilk kez Teknoloji Merkezi’ni kurdu. Türkiye’nin en fonksiyonel parkı olan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı içerisinde kurulan Teknoloji Merkezi, çağın gerektirdiği inovatif fikirlere ev sahipliği yapmaya başladı.

İstanbul Teknik Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesi işbirliği ile eğitim ağı genişletilirken, yeni fikirler için biyoteknoloji, yazılım, kimya ve yapay zeka konularında uygulama alanları oluşturuldu. Türkiye’nin yeni teknoloji üretim üslerinden birisi olan merkezi, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile birlikte gezdi. İkili, ziyaret sırasında Teknoloji Merkezi’nin faaliyetleri ve çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TUZLA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI