KORONA SAVAŞÇISI ‘MİKRONSİS ARACI’ ÜMRANİYE’DE

Ümraniye Belediyesi tarafından Covid-19’la mücadele etmek için ilçeye kazandırılan ‘MİKRONSİS ARACI’ göreve başladı.
 Tarih: 14-08-2021 16:33:18   Güncelleme: 05-09-2021 02:34:18
KORONA SAVAŞÇISI  ‘MİKRONSİS ARACI’ ÜMRANİYE’DE

Ümraniye Belediyesi pandemi sürecinde örnek olacak bir projeye imza attı.  Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda yaşamaları için, ilçede tüm cadde ve sokakları düzenli olarak temizliyor. Ekipler tarafından yürütülen rutin temizlik faaliyetlerine  ‘MİKRONSİS ARACI’ eklendi.

Pandeminin başladığı ilk günlerde vakit kaybetmeden tamamen yerli üretim olan mikronsis aracını temizlik filosuna dahil eden Ümraniye Belediyesi, ilçenin tüm cadde ve sokaklarını dezenfekte ediyor. Mikronsis tankının içerisine konulan ve herhangi bir yan etkisi olmayan solüsyonun püskürtülmesiyle yürütülen dezenfekte çalışmaları, ilçenin pandemiyle mücadele noktasında bir adım önde olmasına büyük katkı sağlıyor. Bu araç sayesinde Ümraniye’nin cadde ve sokakları daha hızlı ve etkili şekilde temizleniyor. 

“KORONAVİRÜSLE OLAN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada, “Ümraniye’miz temizlik alanında örnek ilçelerden biri. Ekiplerimiz, gece gündüz demeden ilçemizin her noktasını titizlikle temizliyor. Bununla birlikte koronavirüsle olan mücadelemizi sürdürüyoruz. Pandemi başlar başlamaz satın aldığımız mikronsis aracımızla, Ümraniye’mizin her cadde ve sokağını dezenfekte ediyoruz. Komşularımızın evleri dışında sağlık ve güven içerisinde vakit geçirebilmeleri bizler için çok önemli” dedi. 

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI