Kocaeli İzmit’te ücretsiz yüzme kursları

Pandemi döneminde kapalı olan ve bu süreçte tamamen yenilenen İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda yaz boyunca düzenlenecek 7-14 yaşarası çocuklara yönelik ücretsiz yüzme kursu gerçekleştirilen derslerle başladı
 Tarih: 13-07-2021 09:10:00
Kocaeli İzmit’te ücretsiz yüzme kursları

Pandemi döneminde kapalı olan ve bu süreçte tamamen yenilenen İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda yaz boyunca düzenlenecek 7-14 yaşarası çocuklara yönelik ücretsiz yüzme kursu gerçekleştirilen derslerle başladı.

KOCAELİ (Ulusal Ajans) - Vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmek adına kısa süre öncesi yapılan tadilat ile tamamen yenilenen İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda, 7-14 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenecek ücretsiz yüzme kursları başladı. Pazartesi ve çarşamba günleri 08.00-12.00 saatleri arasında düzenlenecek dersler ile devam edecek.Her saat başı farklı grupların ders aldığı programda ortalama 30-35 kursiyer yer alıyor. Kurs sonunda öğrenciler, yüzmenin en temel eğitimini tamamlamış olacak. 

YÜZMENİN EN TEMEL EĞİTİMİ VERİLİYOR

Tepeköy Mahallesi Bayındırlık Kalıcı Konutları 17 Ağustos Bulvarı’nda yer alan havuzda düzenlenen ücretsiz yüzme kursunda görev yapan ve çalışmalar hakkında bilgi veren İzmit Belediyesi Yüzme Eğitmeni Gamze Kenar, kursların yaz boyunca devam edeceğini söyledi.

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI