Kilis’te Alperen Ocakları Ahmet Yıldız’a emanet

Alperen Ocakları Kilis İl Başkanlığı görevine Ahmet Yıldız getirildi.
 Tarih: 11-06-2021 08:50:00
Kilis’te Alperen Ocakları Ahmet Yıldız’a emanet

Alperen Ocakları Kilis İl Başkanlığı görevine Ahmet Yıldız getirildi.

KİLİS (Ulusal Ajans) - Kilis'te Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Av. Samet Bağcı ve Teşkilat Başkanı Av. Kazım Birtane'nin oluru ile Ahmet Yıldız, Alperen Ocakları İl Başkanlığı'na atandı.

"Alperen Ocaklarının Türkmeni, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Alevisi ve SünnisiyleTürk Milletinin tasada ve kıvançta birlik yapacağınıbelirten Başkan Ahmet Yıldız, “Türk-İslam davasını daha ileriye taşımak ve dünyaya mührünü vuracak Akitleşmenin birlik olduğu bir davanın çatısı altında olmaktır ve Turanı gerçekleştirecek Alperen yüreklilerin yoludur" dedi.

Amaçlarının Türkiye Cumhuriyeti'nin üniter yapısını korumak olduğunu belirten Başkan Yıldız, “Ezanımızla, bayrağımızla özgür yaşama kararlılığını korumak, Türk Milleti’nin doğulusu, batılısı, kuzeylisi ve güneylisi ile mezhep ve meşrep ayrımı yapmadan vatandaşlık bağı ile birbirine bağlanmış olan ve Türkiye sınırlarını aşan sosyal birlikteliğinin getirmiş olduğu değerlerle birlikte Türklük kavramında buluşan, birleşen ve kimliğin altında yaşadığımız ay-yıldız'ın altında Alpereni oluşturalım. Bunun için ne gerekiyorsa yapmalıyız. İşte ocak yolumuz Allah'ın yolu. Yolumuz, Türk İslam yolu. Allah'ın izninden bu yolda kıyamete kadar birlikte yürüyeceğiz" diye konuştu.

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI