Kılıçdaroğlu'nun NATO konusunda kafası karışık: İlginç açıklama!

Devlet Bahçeli'nin, "NATO ile var olmadık" diyerek, "Gerekirse NATO'dan ayrılmak bile gündeme alınmalı." ifadelerinin ardından daha önce "NATO'ya karşı çıkmanın bir anlamı yok" diyen Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye ilginç bir destek geldi.
 Tarih: 27-05-2022 17:00:00
Kılıçdaroğlu'nun NATO konusunda kafası karışık: İlginç açıklama!

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal harekatının ardından kuzey ülkeleri Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya üyeliği gündeme geldi. İki ülke resmi olarak NATO'ya başvuru yaptı ancak terör örgütü PKK'ya ve Suriye uzantısı PYD'ye açık destekleri yüzünden Türkiye'den veto yediler...

NATO İLE VAR OLMADIK!

İki ülkenin Türkiye ziyareti ve sonrasında müzakere süreci devam ederken Türk siyasetinde de NATO tartışmaları tekrar gündeme geldi. Bahçeli, "NATO ile var olmadık" diyerek resti çekti ve "Gerekirse NATO'dan ayrılmak bile gündeme alınmalı." dedi.

Başkan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 1 milyon liralık tazminat davası

KILIÇDAROĞLU: KUVA-Yİ MİLLİYE RUHUYLA DESTEKLEYECEĞİZ

Bahçeli'nin açıklamasının ardından ise daha önce "Doğru olan NATO’yla entegre bir sistem." ifadelerini kullanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bahçeli de NATO’dan çıkmayı önermiş. NATO, Türkiye için gereklidir ancak iktidar olarak ne kadar samimiler görmek isterim. ABD Yunanistan’ı üslerle doldurdu. Hedefleri net. Türkiye’deki ABD askeri tesislerini kapamayı getirsinler Meclis'e, Kuvâ-yi Milliye ruhuyla destekleyeceğiz." açıklamalarında bulundu.

Bahçeli de NATO’dan çıkmayı önermiş. NATO, Türkiye için gereklidir ancak iktidar olarak ne kadar samimiler görmek isterim. ABD Yunanistan’ı üslerle doldurdu. Hedefleri net. Türkiye’deki ABD askeri tesislerini kapamayı getirsinler Meclis'e, Kuvayi Milliye ruhuyla destekleyeceğiz.

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) May 26, 2022

DAHA ÖNCE DESTEK VERMİŞTİ!

NATO güzellemesi yapan Kılıçdaroğlu, "Biz NATO'nun bir parçası olarak NATO'nun öngördüğü şekilde çalışmak zorundayız. NATO'ya karşı çıkmanın bir anlamı yok" demişti.

Tüm salonun ayakta alkışladığı sözler: Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e çağrı

Bürokratları tehdit eden Kılıçdaroğlu'na Sobacı'dan cevap: Pabuç bırakmayız

Kılıçdaroğlu yine ifsata kalkıştı: Hiç hayra alamet değil!

KAYNAK : Haber7
Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI