Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: İmamoğlu işine kilitlensin!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Vız gelir tırıs gider' açıklamasının ardından ilk kez konuştu. Kılıçdaroğlu, "Belediye başkanlarımızın işine kilitlenmesi gerekiyor" dedi.
 Tarih: 13-05-2022 13:00:00
Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: İmamoğlu işine kilitlensin!

Kılıçdaroğlu bu turun 'cumhurbaşkanlığı adaylığına hazırlık' olarak yorumlanmasına ilişkin ise "Belediye başkanlarımızın işlerine kilitlenmeleri gerekiyor" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı'nda bir grup gazeteci ile Karadeniz gezisine çıkmıştı. Burada mitingler yapan İmamoğlu'nun hem İBB Başkanı olarak Karadeniz'i geziyor olması hem de ekibinde bulunan gazeteciler büyük tepki çekmişti. İmamoğlu kendisine yönelik eleştirilere, "Bu kardeşinize vız gelir tırıs gider, umurumda değil" diyerek yanıt vermişti. Bu sözlerin ardından daha büyük bir tepkiyle karşılaşan İBB Başkanı, "Sadece 'Vız gelir tırıs gider' lafımdan dolayı özür diliyorum" demişti.

NE DİYECEĞİ MERAK KONUSUYDU

İmamoğlu son gelişmelerin ardından sessizliğini korurken, gündem yaratan Karadeniz gezisiyle ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da ne diyeceği oldukça merak ediliyordu. CHP lideri Kılıçdaroğlu konuyla ilgili ilk kez CHP yandaşı Halk TV'den Fikret Bila'ya konuştu.

"İŞLERİNE KİLİTLENSİNLER"

Kılıçdaroğlu, adaylık konusunda yarıştığı İmamoğlu ile ilgili "Belediye başkanlarımızın işlerine kilitlenmeleri gerekiyor" dedi.

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI