KAVACIK PRESTİJ CADDELERİYLE IŞILDIYOR

Beykoz Belediyesi’nin ilçedeki alt yapı yatırımları kapsamında Kavacık’ta trafiğehız kazandırmak amacıyla yaptığı prestij cadde düzenlemesi tamamlandı. Kavacık’ın çehresine güzellik katan çalışmayla yayalar genişve konforlu yollara, caddelerışıltılı bir görünüme kavuştu.
 Tarih: 13-12-2021 11:52:25
KAVACIK PRESTİJ CADDELERİYLE IŞILDIYOR

İlçenin en işlek noktalarından Kavacık’tauygulanan proje kapsamında Orhan Veli Kanık Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi,ve Okul Caddesiyeniden düzenlendi.  

Kavacık Prestij Cadde Düzenlemesi Projesi’yle ana caddelerde 12 bin 500 m2’lik,  bağlı caddelerde ise 5 bin 134 m2’lik yol döşemesi yenilendi. Hali hazırda dar olan yürüyüş yolları, yayalar, pusetli anneler ile engelli vatandaşlar için geniş ve konforlu hale getirildi. İlçe sakinleri ve ziyaretçiler için dinlenme alanlarının yer aldığı caddeler modern ve şık aydınlatma elemanlarıyla estetik ve aydınlık kazandı.

Trafik Sirkülasyonu Sağlanacak

Bölgenin ulaşım yoğunluğu göz önüne alınarak yürütülen çalışmada, mevcut caddelerde her bir cebe 7-8 aracın parke edebildiği 192’ye kadar varan kapasitede 24 araç cebi hazırlandı. Yol kenarlarına usulsüz parklanmayı önlemek amacıyla trafik şerit sayısı azaltıldı. Proje kapsamında özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan yoğunluğa çözüm getirmek üzere kurulacak denetleme sistemiyle araçların akış hız kontrolü ve trafik güvenliği sağlanması da hedefleniyor.

Ekonomi Canlanacak

Kavacık’aprestij kazandıran çalışmakapsamında yürüyüş yolları ve alışveriş caddelerinin genişlemesiyle ilçenin ekonomik canlılık kazanması da bekleniyor.

 

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BEYKOZ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI