Katlanabilir ekranlı tablet Samsung Galaxy Z Fold Tab sızdırıldı

Samsung’un katlanabilir ekran teknolojisiyle ürettiği akıllı telefonlar sonrasında bugün ilk katlanabilir ekranlı tablet Galaxy Z Fold Tab’ın görselleri paylaşıldı.
 Tarih: 02-06-2021 13:20:00
Katlanabilir ekranlı tablet Samsung Galaxy Z Fold Tab sızdırıldı

Samsung'un Galaxy Z Flip ve Z Fold serilerinin dışında katlanabilir ürünler yapması bekleniyor. LetsGoDigital'in sağladığı renderlar sayesinde, yeni bir tür katlanabilir Samsung'un nasıl görünebileceğine dair bir fikrimiz oldu.

iPhone 13'ün 120Hz ekranları için yeni gelişme

Samsung reklamlarıyla iPhone 12 Pro Max’i dalga konusu yaptı

Patent, birer gün arayla hem WIPO hem de USTPO'ya sunuldu. Patentler, “Katlanabilir ekrana sahip elektronik cihazlarda kullanıcı arayüzü sağlamaya yönelik yöntem ve cihaz” başlığını taşıyor. 'Samsung Galaxy Z Katlama Sekmesi' olarak adlandırılan katlanabilir, üç ekran bölümü ile çift menteşeye sahip. Tamamen katlandığında, iki dış bölümün bıraktığı boşluk, bir S Pen'i ve dikey olarak yığılmış üçlü kamera kurulumunu barındırmak için yeterli oluyor. Cihaz üç olası konfigürasyonda kullanılabilir: tamamen açık, bir tarafı katlanmış veya tamamen katlanmış.

TEMMUZ’DA TANITILMASI BEKLENİYOR

Arayüz, kayma algılanır algılanmaz uyum sağlıyor. Samsung daha önce bunun gibi çok işlevli katlanabilirlerin patentini almıştı. Samsung Galaxy Z Fold3'ün seri üretime girdiği bildiriliyor ve katlanabilir cihazın bir sonraki Galaxy Z Flip akıllı telefonla birlikte Temmuz ayında gelmesi bekleniyor. Samsung geçtiğimiz günlerde 2021'de yıl sonuna kadar 7 milyon katlanabilir cihaz satmayı beklediğini belirtmişti.

 Samsung'un geleceği, hem kendi cihazları hem de diğer OEM'ler için büyük ölçüde esnek ekranlarda yatıyor. Katlanabilir cihazlarda bir artış bekleniyor, ancak bu, akıllı telefonların ortalama maliyetindeki bir artışı takip etmeli. Piyasanın katlanabilir cihazları kalıcı olarak kabul edip etmeyeceğini görmek için biraz daha beklememiz gerekecek.

 

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TEKNOLOJİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI