KARTAL ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ARİF DAĞLAR ANILDI

KARTAL BELEDİYESİ, VEFATININ 4.’ÜNCÜ YILI NEDENİYLE DAĞLAR İÇİN MEZARI BAŞINDA ANMA TÖRENİ DÜZENLEDİ
 Tarih: 11-02-2024 16:09:39
KARTAL ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ARİF DAĞLAR ANILDI

Kartal'da 2004-2009 yıllarında belediye başkanlığı görevinde bulunan ve hastalığı nedeniyle dört yıl önce hayatını kaybeden Arif Dağlar, Soğanlık Mezarlığı'nda bulunan kabri başında anıldı.

Kartal Belediyesi tarafından Dağlar için düzenlenen anma töreninde Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

 

Törende konuşan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Arif Dağlar’ın Kartal’a ve Kartal halkına katmış olduğu hizmetlerden dolayı dualarla yad edildiğini söyledi.

Aynı zamanda kendisi ile mahalleden komşu olduklarını ifade eden Yüksel,  ‘’Beş yıllık Kartal’a hizmet döneminde ‘Taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun’ düsturu ile sevgili belediye başkanımızı anıyoruz. Belediye başkanlığının ötesinde kendisi gerçek anlamda komşum olması vesilesiyle hep ifade ettiğimiz komşuluk, dostluk, arkadaşlık hukukunun da örneğini yaşıyoruz. Merhum başkanımıza tekrar Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına da sabırlar diliyorum, mekanı cennet olsun”  diye konuştu.

Törende daha sonra Kartal Belediye Başkanı Yüksel ve sevenleri, Arif Dağlar’ın mezarına karanfil bıraktılar.

Anma törenine, merhumun kardeşi Mustafa Dağlar ve akrabaları ile Deva Partisi Kartal İlçe Başkanı İltan Ekmekçioğlu, Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanı Eray Ekim, Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şube Başkanı Hülya Arkan, Kartal Belediyesi Başkan yardımcıları, birim müdürleri katıldı.

ARİF DAĞLAR HAKKINDA

1 Ocak 1954’te Bayburt’ta doğan Arif Dağlar, ilkokulu aynı kentte tamamladı. Fenerbahçe Lisesi’nden mezun olan Dağlar, daha sora İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdi.

Dağlar, 1997-2004 arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hamidiye A.Ş.’de Genel Müdürlük yaptı. 2004 yerel seçimlerinde Kartal Belediye Başkanı seçilen Arif Dağlar bu görevini 2009 yılına kadar devam ettirdi.

Hastalıklarla uzun süre mücadele eden Dağlar, dört yıl önce tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI