KARTAL, "DANCE YOUR UR STYLE” YARIŞMASININ YARI FİNALİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

TÜRKİYE’NİN EN İYİ SOKAK DANSÇILARININ KATILDIĞI YARI FİNALDE, HİNDİSTAN'DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK BÜYÜK FİNALE KATILACAK OLANLAR BELİRLENDİ
 Tarih: 10-06-2024 14:46:22
KARTAL,

Redbull’un düzenlediği ve “RedBull Dance Your Style” etkinliğinin yarı finali, Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü iş birliği ile Kartal Meydanı'nda yapıldı. Genç dansçılar, Hindistan'da gerçekleştirilecek büyük finale katılma hakkı kazanmak için sahnede kıyasıya mücadele etti.

Türkiye’nin en iyi sokak dansçılarının kıyasıya mücadele ettiği etkinlikte dansçılar, ikili gruplar halinde "kırmızı" ve "mavi" takım adlarıyla sırayla sahneye çıkarak performanslarını sergiledi. Kazananlar, seyircilerin ellerine dağıtılan kırmızı ve mavi kartların kaldırılarak oy vermeleri ile belirlendi. Seyircilerden oluşan çoğunluk hangi rengi kaldırdıysa, o renkteki dansçı kazanan ilan edildi.

KIYASIYA MÜCADELELERİN YAŞANDIĞI YARIŞMA, İZLEYİCİLERE BÜYÜK HEYECAN YAŞATTI

Kartal Meydanı'nda kurulan Redbull çadırı, sıcaktan bunalan seyircilere serinleme imkanı sundu. Içeceklerin ücretsiz servis edildiği çadırda, izleyiciler etkinlik boyunca enerji dolu anlar yaşadı.

GENÇLERİMİZİN KENDİLERİNİ GÖSTEREBİLECEKLERİ HER ALANDA DESTEKÇİYİZ

Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü SerkanTaş da Karta lBelediye Başkanı Gökhan Yüksel adına katıldığı etkinlikte, şunları dile getirdi:

 “Genç yeteneklerin kendilerini gösterme fırsatı bulduğu bu tür organizasyonlara evsahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.  Redbull ile işbirliği içinde gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik, Kartal'ın kültürel ve sanatsal zenginliğini artırma hedefimizin bir parçasıdır. Sayın Gökhan Yüksel’in öncülüğünde Kartal’da, gençleri sanata yönlendirebilecek ve kendilerini gösterebilecekleri etkinliklere ev sahipliği yapmaya, onlara destek olmaya devam edeceğiz.”

Seyircilerin coşkulu tezahüratları ve dansçıların muhteşem performansları, Kartal Meydanı’nda unutulmaz anlara sahne oldu. Yarı finalin kazananları Hindistan’da düzenlenecek büyük finalde ülkelerini temsil etmek üzere yola çıkacak.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI