KARTAL’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ

KARTAL BELEDİYESİ’NİN YAPTIRDIĞI KÜLTÜR MERKEZİ, KREŞVE TRAFİK EĞİTİM PARKI HİZMETE AÇILDI
 Tarih: 24-02-2024 19:41:17
KARTAL’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ

Kartal Belediyesi’nin yaptırdığı Yalı-Yunus-Topselvi Kültür Merkezi, Sabiha Bengütaş Kreşi ve Trafik Eğitim Parkı düzenlenen toplu açılış töreni ile hizmete sunuldu.

Yalı Mahallesi, Gündem Sokak’ta düzenlenen törende Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in kutlama mesajı okundu.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik törende yaptığı konuşmada, Kartal halkını 2019 yılında o zaman 32 yaşında olan Gökhan Yüksel’i seçerek ona çok değerli bir şans verdiğini ifade ederek, Yüksel’in de bunun karşılığında ilçeyeçok güzel hizmet ve katkılarda bulunduğunu söyledi.

Çelik, Kartal Belediyesi’ni kreş yapımında öncü olduğunu ayrıca yeşil alan miktarının artırıldığını özellikle kadınlar, gençler ve çocuklar için çok güzel işler yapıldığını vurguladı.

AYNI ANDA 10 METROYU YAPAN BİR KENT OLARAK DÜNYA TARİHİNE GEÇTİ

İstanbul’da CHP’nin 4 ilçede kadın belediye başkan adayı olduğunu anlatan Çelik, yeni dönemde hem 4 kadın belediye başkanı hem de genç başkanlarla CHP’nin yoluna devam edeceğini kaydetti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun2019 yılından beri tüm engellemelere rağmen şehre çok büyük hizmetler verdiğini dile getiren Çelik, ‘’Aynı anda 10 metroyu yapan bir kent olarak dünya tarihine geçti. İstanbul yurtlarıyla, kreşleriyle kent lokantalarıyla dünyada halkçı belediyeciliğin örneği oldu’’ diye konuştu.

Özgür Çelik, 2019 yılından sonra ilk defa büyükşehir bünyesinde öğrenci yurtları açıldığına dikkat çekerek,  yurtların 2019 yılından önce çeşitli vakıf veya cemaatlere verildiğini belirtti.

Son dönemde kent 9 milyon metrekare yaşam alanı kazandırıldığını, öğrenci bursları verildiğini, kreşler açıldığını, gençler için istihdam ofisleri kurulduğunu dile detirdi.

İl Başkanı Özgür Çelik,  ‘’Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel için ‘Tam Yol İleriye’ diyor muyuz? Büyükşehir Başkanımız Ekrem İmamoğlu için ‘Tam Yol İleriye’ diyor muyuz? Yolumuz açık olsun, yolumuz aydınlık olsun’’  dedi.

Çelik, törene katılan CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı için Pendik halkından oy istedi.

 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de Yalı Yunus ve Topselvi mahallerindeki kadın, genç ve çocukların artık bu kültür merkezi ile kendi mahallerinde sinemaya ve tiyatroya geleceklerini söyledi.

Yüksel, kültür merkezinde ayrıca dilek, şikayet ve önerler için belediye hizmetleri birimi, ilçenin en büyük kütüphanesi,  600 kapasiteli ücretsiz bir dershane sınıfı, hobi ve meslek edindirme kursları için eğitim atölyeleri ve çok uygun fiyatlı Gezegen kafenin yer aldığını söyledi.

Mahallelerin ortak talebi üzerine kültür merkezinde bir taziye alanı oluşturulduğunu kaydeden Yüksel,  bu merkezin hizmette adalet anlayışıyla yapıldığı vurguladı.

Yüksel, Yalı Mahallesindeki Sabiha Bengütaş Kreşi ve Çocuk Trafik Eğiti Parkı’nın da bugün hizmete açıldığını kaydetti.

HİZMET YOLUNDA KOŞMAK İSTİYORUM DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM

Gökhan Yüksel, sözlerine şöyle devam etti:

‘’Biz çalışmaya devam edeceğiz. Heyecanımız yüksek, moral ve motivasyonumuzy üksek, gücümüz kuvvetimiz yerinde, gençliğimiz de var. Dolayısıyla biz koşmaya hazırız. Sizlerin sevgisi ve duasına ihtiyacımız var. Bugün Berat Kandili. Ettiğiniz dualar Hak katında kabul olsun. Allah yeni şeyler yapabilmemiz için gücümüzü kuvvetimizi artırsın. Ben istiyorum ki hiçbir siyasi parti gözetmeksizin hizmet noktasında koşayım. Biz hizmet ederken kimseye ‘Hangi partiye oy verdi’ demiyoruz. Siyaset başka bir şey hizmet başka bir şey. Hizmet yolunda koşmak istiyorum desteğinizi bekliyorum.’’

Konuşmaların ardından CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve Kartal Belediye Başkanı Yüksel beraberidekilerle birlikte kredele keserek Yalı-Yunus-Topselvi Kültür Merkezi, Sabiha Bengütaş Kreşi ve Trafik Eğitim Parkı’nın açılışını yaptı.

SEÇİM ŞARKISINI YAPAN MERT ŞENEL’E PLAKET

Törende seçim çalışmaları için hazırlanan ‘’daha Yağacak Çok Şey Var’’ şarkısını yapan Mert Şenel’e Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel tarafından teşekkür plaketi verildi.

 

Törene CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kara, CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat ve ilçe yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar da katıldı.

 

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI