KARTAL BELEDİYESİ’NDEN CAN DOSTLARIMIZA VİP MERKEZ

Kartal Belediyesi, sokakta yaşayan can dostlarımız için barınma, tedavi ve aşılama hizmetlerinin sağlanacağı Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’nin yapımına başladı.
 Tarih: 06-01-2022 16:26:25
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN CAN DOSTLARIMIZA VİP MERKEZ

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Veteriner Müdürlüğü’nün Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan kampüsün içerisinde yeni projelendirilen iki katlı merkezin yapım çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında bildi aldı.  Gökhan Yüksel, seçim sürecinde söz verdikleri birçok projenin olduğu gibi, hayvanlar için düşündükleri Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’nin startını vermenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Başkan Yüksel, göreve geldiklerinde kurdukları Komşu İletişim Merkezi aracılı ile vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda projeler yürüttüklerini, özellikle pandemi döneminde insan odaklı hizmetlerin dışında sokak hayvanları içinde talepler geldiğini belirterek; “Komşu İletişim Merkezi üzerinden bizlere ulaşan vatandaşlarımız minik dostlarımız için geniş kapsamlı bir tesis talepleri oldu. Bu talepler üzerine harekete geçtik. Bugün de burada startını verdiğimiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’nin çalışmalarına başladık. Bir ay içerisinde de önemli bir aşama gelecek olan merkezin lansmanını gerçekleştireğiz ” dedi.

4 EKİM’DE HİZMETE AÇILACAK

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Aksu,  minik dostlar için planladıkları merkezin 2022 yılı içerisinde 4 Ekim Hayvan Hakları Günü’nde hizmete açmayı planladıklarını belirtti. Aksu, merkezde sokak hayvanlarının barınma, tedavi ve aşılama hizmetlerinin  verileceği ve yeni kurulan birimle yaşamını yitiren sokak hayvanlarının toplanarak, Tepeören'de bulunan gömü alanına defnedileceğini de ifade etti.

Veteriner Müdürlüğü Merkezinde yapılan çalışmalara Kartal Belediye Başkan yardımcıları, Adem Uçar, Cengiz Türkmen, İmam Aydın, Ali Apaydın, birim müdürleri ve meclis üyeleri ile muhtarlar katıldı.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI