KARTAL BELEDİYESİ BESYO KURSLARI BAŞLADI

Kartal Belediyesi, spora gönül veren gençlerin hayallerine ulaşmalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlendiği spor kurslarında yeni sezon başladı.
 Tarih: 29-06-2022 13:04:35
KARTAL BELEDİYESİ BESYO KURSLARI BAŞLADI

Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ilçede yaşayan gençlere ücretsiz olarak verilen spor kursunda ilk düdük çaldı. Uzman eğitmen kadrosuyla geçtiğimiz yıllarda büyük bir başarı yakalayan Kartal Belediyesi, geçmişten gelen tecrübeyle yeni sezonun çalışmalarına başladı.

Beden eğitimi ve spor yüksekokulları (BESYO), spor lisesi ve polis akademisi sınavlarına hazırlanan genç öğrenciler, eğitmenleri eşliğinde ilk idmanlarının heyecanını yaşadı. Geçtiğimiz günlerde tamamlanan kayıtlar neticesinde 80 kişiden oluşan öğrenci grubu hedeflerine ulaşabilmek adına sıkı bir antrenman yaptı. Kapalı salonda gerçekleşen antrenmanda kondisyon çalışması, temel spor becerileri, parkur tamamlama gibi farklı branşlarda çalışmalar gerçekleştirildi.

İki ana başlıktan oluşan spor programında salon ve cross çalışmalarına katılacak olan öğrenciler sınavlarını geçebilmek için ter dökecek. Eylül ayında bitmesi planlanan idmanlarla birlikte öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılına hazır hale gelmeleri amaçlanıyor.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI