KARTAL BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL, GÜMÜŞHANELİLERLE BİR ARAYA GELDİ

YÜKSEL, KARTAL’DA BULUNAN GÜMÜŞHANE DERNEKLERİ YÖNETİMLERİNİN DÜZENLEDİĞİ TOPLANTIYA KATILDI
 Tarih: 11-02-2024 16:52:41
KARTAL BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL, GÜMÜŞHANELİLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal’da bulunan Gümüşhane dernekleri yönetimlerinin düzenlediği toplantıya katıldı.

Kartal Belediyesi Mehmet Ali Büklü Jüpiter Gezegen Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda, Kartal’da ikamet eden Gümüşhanelilere seslenen Başkan Yüksel, yeni dönemde de belediye başkanı olarak hizmet etmeyi arzu ettiğini belirterek, buradaki birlikteliğin, enerjinin çok kıymetli olduğunu söyledi.

Kartal’daki tesisleri, yaşam alanlarını artırmayı hedeflediklerini, altyapının yanı sıra, üst yapı yatırımlarını da gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Yüksel, Kartal’ın çocuklarına, gençlerine vizyon katmak, ufuk açmak için Makine Mühendisleri Odası ile birlikte yaptıkları Kartal Bilim Mühendislik ve Teknoloji Merkezi Makine Hangar’ın önemine işaret etti.

Yüksel, ‘’Çocukları teknoloji ile buluşturmak, geleceğe hazırlamak bizim en büyük sorumluluğumuz’’ dedi.

EKONOMİK YÜKÜ HAFİFLETMEYE GAYRET GÖSTERİYORUZ

Tesislerle, dershanelerle, kreş ve yurtlarla ekonomik yükü hafifletmeye gayret gösterdilerini vurgulayan Yüksel, ‘’ Hayat pahalılığının olduğu bugünlerde böyle tesislerle, dershanelerle, düşük ücretli kreş ve yurtlarla komşularımızın sırtındaki ekonomik yükü hafifletmeye gayret gösteriyoruz. Sosyal demokrat bir belediye olarak bu zor şartlarda bir parça merhem olma çabasını devam ettiriyoruz” şeklinde konuştu.

Kartal’ın20 farklı mahallesinin muhtarlıklarında görev alan personelin de katıldığı toplantıda Kartal Belediye Başkanı Yüksel, muhtarlıklarda görev yapan personelin de yüzlerce olaya müdahale ettiğini ve çözüm aşamalarına dahil olduklarını söyledi.

ELBETTE Kİ HERKES YENİ DÖNEMLE İLGİLİ BİR İDDİA ORTAYA KOYACAK, BİR HEDEF KOYACAK

Bu süreçte bir çalışma arkadaşlığı yürüttüklerini ifade eden Başkan Yüksel, sözlerini şöyle sürdürdü: “İnsan kendisine iletilen sorunların çözümünü görünce mutlu oluyor. Bunu en iyi yaşayanlarsınız. Yoksa talebin sınırı yok. En fazla sitem alan, en fazla teşekkür alanlar arasındasınız. Birebir yaşıyorsunuz. Dolayısıyla bulunduğunuz mahallede her talep tabii ki muhtarlara da ve siz yardımcılarına akmış oluyor.  Daha önce de sohbet etmiştik ve güçlü bir çağrı iletişim merkezi ile aslında sizin iş yükünüzü azaltmayı hedefledik. Bir sorun çözme kültürü oluşturmayı hedefledik. Kayıt altında olması ile hem sizin iş yükünüzü hem de bizim iş yükümüzü bir anlamda disipline edecek bir yapıyı hedefledik. Oradaki dayanışmanız için, iş arkadaşlığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Yeni bir dönem geliyor. Elbette hem muhtarlarımız için hem bizler için yeni bir süreç ama bizim takım arkadaşı olduğumuzu unutmayın. Elbette ki herkes yeni dönemle ilgili bir iddia ortaya koyacak, bir hedef koyacak, aday olacak. Bu bir hizmet yarışı, dolayısıyla biz yine her koşulda sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz, gayret göstereceğiz.  Tabii ki bu tatlı yarışta bazıları bunun kültürüne uygun davranır. Bazıları eksik davranır. Her şeyi koordine etmek pek mümkün olmuyor. Siz elinizden geldiğince pozitif olmaya gayret gösterin. Sonuç itibariyle Kartallı komşularıma hizmetlerin ulaştırılması sürecinde siz bize yardımcı oluyorsunuz. Siz bize birinci elden iletmiş oluyorsunuz. ‘’

Gökhan Yüksel, pandemi ve depremler çok zor zamanlar geçirdiklerini dile getirerek, o zor süreçlerde de çok sayıda hizmet gerçekleştirdiklerin bildirdi.

Mehmet Ali Büklü Jüpiter Gezegen Sosyal Tesisleri ve bunun gibi 8 tesisi, o zor dönemlerde ekonomik güçlüklere rağmen yaptıklarını vurgulayan Yüksel, Yalı- Yunus-Topselvi Kültür Merkezi’nin de yakında açacaklarını kaydetti.

DAHA YAPACAK ÇOK ŞEY VAR

Başkan Yüksel, ‘’Elbette yapamadıklarımız da oldu. Elimizdeki işleri bırakıp pandemide önemi ortaya çıkan aşevini yapmamız bu duruma örnektir. Aşevi ve gıda bankası o dönem ortaya çıkan bir ihtiyaçtı. Bunlar vaat ettiğimiz projeler değildi. Yine o dönem sokak hayvanları ile ilgili yoğun talep aldık ve veterinerlik binamızı yenileyerek çalışma arkadaşlarımızın sayısını 3 kat artırdık. Kendimizi 3 kat geliştirmemize rağmen popülasyon hala çok yoğun. Kartal için, komşularımız için hep birlikte daha yapacak çok şey var diyor ve birlikte yürüyeceğimiz yola odaklanıyoruz” şeklinde konuştu.

Toplantının ardından Kartal Gümüşhaneliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şefik Garip tarafından Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Toplantıya Başkan Yüksel’in yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Mert Polat, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dilek Kars, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Enerji A.Ş Genel Müdürü Yüksel Yalçın ve Cumhuriyet Halk Partisi eski İlçe Başkanı Muammer Çelebi katıldı

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI