Kahramanmaraş’ta huzurevinde duygusal buluşma

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve beraberindeki heyet Şehit Hakan Duygal Huzurevinde misafirlerle bayramlaştı.
 Tarih: 22-07-2021 14:00:00
Kahramanmaraş’ta huzurevinde duygusal buluşma

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve beraberindeki heyet Şehit Hakan Duygal Huzurevi'nde misafirlerle bayramlaştı.

Tural ŞAHBAZLI (KAHRAMANMARAŞ Ulusal Ajans)
Huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenip sohbet eden Mahir Ünal, burada huzurevi sakini Neşat Dinçer tarafından hazırlanan mini konseri izledi.

Konseri bir süre izleyen Mahir Ünal, zaman zaman duygu dolu anlar yaşadı. Telefonu ile Neşat Dinçer'in mini konserini kaydeden Grup Başkanvekili Ünal: "Neşat baba seni telefonuma çektim, arşivime saklayacağım"-dedi.

Program sonrasında açıklama yapan Ünal şu ifadeleri kullandı: "Türkiye'de salgın döneminde önce büyüklerimiz diyerek ilk olarak büyüklerimizin aşısını yaptırdık. Büyükleri olmayan toplum ilerleyemez."

Gazetecilerin Mini konser ile ilgili sorusuna cevaben Ünal: "Bugün Neşat babayı dinledik, Neşat baba müziğin gücü ile yeniden ayağa kalkmış. Sağolsun bizleri bugün hem duygulandırdı hem de mutlu etti."-ifadelerini kullandı.

Ziyarette Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hayrettin Güngör , Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel , Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Köfte, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Dereli, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu hazır bulundu.

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI