İzmir Aliağa Meclisi’nden hayvanları zarar gören yangınzedelere yardım onayı

İzmirde Aliağa Belediye Meclisi, yangınlarda zarar gören köylülere katkı amacıyla 50 koyun, 50 keçi ve 10 düve yardımı yapılmasını oybirliğiyle kabul etti.
 Tarih: 04-08-2021 11:20:00
İzmir Aliağa Meclisi’nden hayvanları zarar gören yangınzedelere yardım onayı

İzmir'de Aliağa Belediye Meclisi, yangınlarda zarar gören köylülere katkı amacıyla 50 koyun, 50 keçi ve 10 düve yardımı yapılmasını oybirliğiyle kabul etti.

İZMİR (İGFA) - İzmir'de Aliağa Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirildi.

Aliağa Belediye Meclis Salonu’nda 140 maddelik gündem görüşüldü. Başkanlıktan Gelen Önergeler kapsamında ilk 130 maddede yer alan; Aliağa Merkez ve Horozgediği Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu ve İlavesi ’ne ilişkin vatandaşların askı süresi içinde yapmış olduğu itirazlar, İmar Komisyonuna havale edildi. 131-135 ve 139.Maddeler İmar Komisyonuna, 132, 133, 134, 136 ve 137. Maddeler İmar ve Plan Bütçe Komisyonuna, 138.Madde Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi. Tek maddeden oluşan Komisyon Raporunun ise komisyondan geldiği şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi.

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN HAYVANLARI ZARAR GÖREN KÖYLÜLERE YARDIM

Gündem dışı önergelerde, yangınlarda hayvanları zarar gören köylülere, bütçelerine katkı sağlamak amacıyla, Aliağa Belediyesi tarafından 50 koyun, 50 keçi ve 10 düve yardımı yapılması oy birliği ile kabul edildi.  

Sel felaketinin ardından ülke olarak yangın felaketiyle mücadele içerisinde olduklarını belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, yangınla mücadele veren vatandaşlara, kurumlara şükranlarını sundu. "Hepimizin içi yanıyor, hepimizin canı acıyor" diyen Başkan Acar, "Cennet vatanımızı birileri cehenneme çevirmeye çalışıyor. Lakin bu millet tarih boyunca pek çok badireler atlatmıştır. Allah’ın izniyle bu badireyi de atlatacağız. Bu mücadeleyi hep birlikte vereceğiz" diye konuştu.

Etiketler
  Kaynak: İGF
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI