İYİ PARTİ ATAŞEHİR İLÇE'DEN SİVAS DERNEĞİ'NE ZİYARET

İYİ PARTİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ COŞKUN: ORTAK AKILLA YÖNETİLECEK BİR ATAŞEHİR MÜMKÜN...
 Tarih: 02-03-2024 12:13:23   Güncelleme: 02-03-2024 12:18:23
İYİ PARTİ ATAŞEHİR İLÇE'DEN SİVAS DERNEĞİ'NE ZİYARET

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, Ataşehir Sivas Derneği’ni ziyaret etti. Derneğin Başkanı Sevgi Uluğ, “Biz daha çok kadın ağırlıklı bir derneğiz.

Ataşehir’de kadını mutlu etmek önemli. Kadın mutlu olursa çocuğunu, eşini, komşusunu, çalışma arkadaşlarını da mutlu eder.” şeklinde açıklama yaparak belediyenin kadını sosyal hayatta daha fazla yer edineceği bir hale getirmesi gerektiğini işaret etti. Ataşehir’i bir cazibe merkezi haline getirmeyi planladıklarını vurgulayan Ali Coşkun ise, “Biz Ataşehir’i birlikte cazibe haline getireceğiz.” dedi. Başkan Coşkun, “İmkansız diye bir şey yok. Ağabeylerim, ablalarım, kardeşlerim beni destekler ise 1 Nisan sabahı hep birlikte çalışmalarımızı hayata geçireceğiz. Hepinizi 1 Nisan sabahı Ataşehir Belediye binasında başkanlık katına kahve içmeye davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, Ataşehir Sivas Derneği’ni ziyaret etti. Derneğin Başkanı Sevgi Uluğ, “Biz daha çok kadın ağırlıklı bir derneğiz. Ataşehir’de kadını mutlu etmek önemli. Kadın mutlu olursa çocuğunu, eşini, komşusunu, çalışma arkadaşlarını da mutlu eder.” şeklinde açıklama yaparak belediyenin kadını sosyal hayatta daha fazla yer edineceği bir hale getirmesi gerektiğini işaret etti. Ataşehir’i bir cazibe merkezi haline getirmeyi planladıklarını vurgulayan Ali Coşkun ise, “Biz Ataşehir’i birlikte cazibe haline getireceğiz.” dedi. Başkan Coşkun, “İmkansız diye bir şey yok. Ağabeylerim, ablalarım, kardeşlerim beni destekler ise 1 Nisan sabahı hep birlikte çalışmalarımızı hayata geçireceğiz. Hepinizi 1 Nisan sabahı Ataşehir Belediye binasında başkanlık katına kahve içmeye davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun Ataşehir Sivas Derneği’ni ziyaret etti. Derneğin Başkanı Sevgi Uluğ ve yönetim kadrosu Ali Coşkun’u, İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu’nu ve İYİ Parti Ataşehir Meclis Üyesi adaylarını ağırladı. Türkülerin söylendiği, Atatürk şiirlerinin okunduğu buluşmada Başkan Coşkun, Ataşehir Belediye Başkanı seçildikten sonra yapacaklarını sıralarken, sosyal belediyecilik vurgusunun altını çizdi. Başkan Coşkun ayrıca STK’ların ilçedeki sayısının fazlalığına dikkat çekerek, her birinin Ataşehir’e bir renk ve kültür kattığını belirtti.

Neden siyaseti tercih ettiğini de açıkladığı konuşmasında Başkan Coşkun, şu ifadeleri kullandı:

“*Hepimiz bir yerlerden Ataşehir’e gedik. Aslında hepimizin evi Ataşehir. İlçemizde ‘neyi nasıl yapabilirizin’ peşindeyiz. Bu yüzden aday oldum. İnanıyorum ki Ataşehir'i ortak akılla yönetilen bir ilçe haline getireceğiz. Getireceğiz diyorum çünkü bunu hep birlikte yapacağız. Benim hep söylediğim bir şey var: Oylarımızı nesiller için verelim.  

* Nesillerimiz bizim umudumuz. Nesillerimiz bizim mutluluğumuz. Bizler onları iyi yetiştirmeliyiz. Onları yetiştiren özellikle annelerin de hayatlarına dokunabilmek, daha iyi yaşam şartlarına kavuşturmak hedeflerimizin önceliğinde yer alıyor.

 * Mutlaka sosyal yaşamları desteklenmeli ve istihdam kanalları açılmalı ki, toplumumuzda, Ataşehirimiz’de gülen yüzler çoğalsın böylelikle... Ataşehir, finansın merkezi olarak bilinse de bizler burada yaşanan derin yoksulluk ağının bilincindeyiz.

 * Bu aradaki uçurumu kapatmak için inşallah 1 Nisan sabahından itibaren görevimin son gününe kadar aradaki yaşamsal farkı kapatmak, eşitlemek için hep birlikte çalışırız. Mali açıdan problemler olduğunun farkında olarak özellikle aile içinde kreşe gitmesi gereken çocuk için kreş, çocuklarımız okullara giderken ailelerin en büyük sorunları olan beslenme ile de bilinçli ve sağlıklı program çerçevesinde günde iki öğün olarak çocuklarımızın beslenmelerine destek olan bir belediye olacağız. 

 *Çalışmak isteyen kadınlar var biliyorum. Çalışma alanlarını, meslek sahibi olma fırsatını yaratacağımız gibi, iş imkanları için de yine ortak akıl anlayışını ön planda tutarak sorunlarımızı çözüme kavuşturacağız. El işinden yemeğe, pasta yapımından çok renkli atölyelere kadar hem kendi ekonomilerine, hem de ilçe ekonomilerine katkı sağlayacak, hayata hızlı geçecek, sürekliliği korunacak çalışmaları birlikte başaracağız.

 *Sivil toplum kuruluşlarının sayısı Ataşehir’de oldukça fazla. STK’ların kendi iç ekonomik problemlerini çözüp, gönüllü oldukları işlerde daha fazla insana ulaşmanın yollarını açan bir belediye olacağız. Özellikle STK’ların konumları gereği var olan değerlerini yaşatmak, gelenek göreneklere sahip çıkmak ve hemşehri ruhunu yaşatmak için Anadolu ezgilerini muhafaza etmek için, derneklerin üzerinden mevcut olan sorunlarını çözen belediye olacağız. Nisan ayından itibaren bağlayıcılık özelliğiyle ilçenin refahını artıracağına inandığımız çalışmalarda STK’lardan destek isteyeceğiz.

 *Her STK dernek başkanından yönetim kuruluna, kurucu başkanlarından üyelerine kadar ilçenin kanaat önderi dediğimiz komşularımızın çalışmalarında belediye de taşın altına elini koyacak.

 *Siyaseti seçmemdeki en büyük sebep, daha fazla insanın hayatına dokunarak, sokaklarında büyüdüğüm ilçemde gülen insan sayısını çoğaltmak… Bunun içinde birlikte hareket ederek, ortak akıl anlayışıyla birçok ilçe ve ile örnek olacağına inandığımız belediyecilik anlayışını bizler hep birlikte Ataşehir’de yaşatacağız. İmkansız diye bir şey yoktur.

 *Ağabeylerim, ablalarım, kardeşlerim beni destekler ise 1 Nisan sabahı hep birlikte çalışmalarımızı hayata geçireceğiz. Hepinizi 1 Nisan sabahı Ataşehir Belediye binasında başkanlık katına kahve içmeye davet ediyorum.”

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ATAŞEHİR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI