İSMET YILDIRIM LİSEDE BAYRAK TÖRENİNE KATILDI

ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANI YILDIRIM: “ÜMRANİYE’DE GENÇLİK BİR BAŞKA”
 Tarih: 26-02-2024 11:55:52
İSMET YILDIRIM LİSEDE BAYRAK TÖRENİNE KATILDI

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Zehra Asım Ülker Anadolu Lisesi’nde düzenlenen bayrak törenine katıldı. Programda öğrencilere, ders ve sınavlara hazırlıklarını kolaylaştıran dijital eğitim uygulama kartı hediye edildi.

Başkan Yıldırım, her pazartesi ve cuma günleri ilçede bulunan eğitim kurumlarını ziyaret ediyor. 

İsmet Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen’le birlikte Zehra Asım Ülker Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Okul bahçesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Yıldırım, düzenlen toplantıda öğretmenlerin talep ve önerilerini dinledi.

Yıldırım, daha sonra sınıfları dolaşarak, öğrencilerle sohbet etti. 12. sınıf öğrencilerinden Hamza Yılmaz, Başkan Yıldırım’a portre çalışması hediye etti.

Bayrak töreninde konuşan Yıldırım, “Ümraniye'mizin güzel bir okulunda eğitim ve öğretim hayatınıza devam ediyorsunuz. Gençler, her zaman başarılarınız daim olsun. İnşallah üniversitede de başarılı olacaksınız. Ümraniye’de gençlik bir başka. Bütün aile üyelerinize bizden selam götürün. Hepinize iyi dersler diliyorum” dedi.

BAŞKAN YILDIRIM'DAN GENÇLERE MÜJDE

“Biz söz verdiğimiz zaman yaparız” diyen Yıldırım, “Belediye olarak öğrencilerimizin ders ve sınavlara daha iyi hazırlanabilmelerini sağlamak amacıyla faaliyete geçirdiğimiz; üniversiteye hazırlık TYT-AYT, lise 9.10.11. sınıflar, ilkokul 1.2.3.4. sınıflar, ortaokul 6 ve 7 sınıflar, KPSS hazırlık, hiç bilmeyenler için matematik ve 17 dilde yabancı dil eğitimini kapsayan Yapay Zeka Destekli Akıllı Dijital Eğitim Platformu Kartı dağıtıyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI