İBB ADAYI KURUM'DAN, İHH'YA ZİYARET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İHH İnsani Yardım Vakfı’nı ziyaret etti.
 Tarih: 02-03-2024 00:16:17
İBB ADAYI KURUM'DAN, İHH'YA ZİYARET

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Fatih'te bulunan İnsani Yardım Vakfı (İHH)'nı ziyaret etti. Kurum ziyareti sonrasında İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ile birlikte basın açıklamasında bulundu. Kurum, “Depremlerde sellerde İHH personelimizle, arama kurtarma ekiplerimizle omuz omuza çalıştık. Nerede bir afet olsa, nerede bir sıkıntı olsa biz İHH'yı hep yanımızda gördük, diğer STK'larımızda olduğu gibi. Biz STK'larımızla ve vakıflarımızla birlikte bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışma ve anlayışı, 1 Nisan sabahı İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak çok daha güçlendirerek İstanbul'un her yerinde hizmetleri, çalışmaları yapacağız" dedi.

“Katil İsrail’i buradan bir kez daha lanetliyorum” diyen Kurum, “Elbet bir gün Kudüs’ün yüzü gülecek. Elbet bir gün geleceğe ümitle bakacaklar ve biz Türkiye olarak hiçbir zaman Kudüs’ü Gazze’yi yalnız bırakmayacağız. Ne pahasına olursa olsun, aç da kalsak açıkta da kalsak, Gazze’nin yanında olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

İstanbul’da kalıcı dönüşümün gerçekleştirileceğini söyleyen Kurum, “Nasıl afetlerde beraber, omuz omuza çalışıyorsak burada da olası afetler için her türlü hazırlığı sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte yapacağız. Sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte Allah göstermesin yarın deprem olacakmış gibi hazırlıklı olacağız. Ama bir taraftan da kalıcı dönüşümlerimizi gerçekleştireceğiz.” dedi.

“İstanbul olmazsa, Türkiye olmaz” şeklinde konuşan Murat Kurum, “31 Mart'ta bir tarafta Gazze'ye yardım ulaştırmak için mücadele edenler, bir tarafta da kirli pazarlıklarla, kapı arkasında ülkenin birliğine beraberliğine kastedenler var. O yüzden 31 Mart seçimleri sadece İstanbul'u ilgilendiren bir seçim değildir. 31 Mart seçimleri aynı zamanda tüm dünya mazlumlarının umutla beklediği bir seçimdir.” ifadelerine yer verdi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER İHH Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI