MALTEPE’DE DEPREM TATBİKATI

Maltepe Belediyesi, 1-7 Mart Deprem Haftası ve 2022 Afet Tatbikat Yılı nedeniyle, Maltepe İtfaiyesi ile birlikte çeşitli tatbikatlar düzenledi. Tatbikat sonrası belediyenin olası bir afete müdahale edeceği Maltepe Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi ziyaret edildi.
 Tarih: 06-03-2022 16:19:45
MALTEPE’DE DEPREM TATBİKATI

Maltepe Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığı’na bağlı arama-kurtarma birimi 1-7 Mart Deprem Haftası ve 2022 Afet Tatbikat Yılı etkinlikleri kapsamında ilçede bir dizi tatbikat düzenledi. Maltepe İtfaiye Grup Amirliği ile birlikte organize edilen tatbikatlar ECA Elginkan Anadolu Lisesi ve Narlife Sitesi’nde gerçekleştirildi. Tatbikata Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Salih Kara, ilçedeki diğer kurumların müdür ve amirleriyle sivil toplum kuruluşları ve AFAD gönüllüleri katıldı.

Tatbikattan sonra Maltepe Belediyesi’nce AKUT Vakfı işbirliğiyle yeniden yapılandırılan Aydınevler, Fener Sokak’taki Maltepe Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi ziyaret edildi. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısının da eşlik ettiği ziyarette afet ve acil durum yönetim merkezinin işleyişi hakkında ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları ve AFAD gönüllülerine bilgi verildi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MALTEPE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI