YAZFEST 2021’E HANDE YENER VE DEMET AKALIN’LA VEDA

Ümraniye, Yazfest 2021’le yaza veda etti. Binlerce Ümraniyeli, birbirinden değerli sanatçıların verdiği konserlerle unutulmaz anlar yaşadı. Etkinliğin son gününde, Hande Yener ve Demet Akalın konserleri ses getirdi.
 Tarih: 13-09-2021 16:37:18
YAZFEST 2021’E HANDE YENER VE DEMET AKALIN’LA VEDA

Ümraniye Belediyesi’nin Millet Bahçesi’nde düzenlediği ve birbirinden ünlü şarkıcıların sahne aldığı Yazfest 2021, pop müziğin yıldızları Demet Akalın ve Hande Yener’in verdiği konserle sona erdi. Halk konserleri, DJ performansı, Bando Bando Perküsyon Ritim Gösterisi ve halk oyunları gibi etkinliklerin yer aldığı Yazfest 2021’de Derya Uluğ, Serkan Kaya, Murat Dalkılıç ve Ekin Uzunlar konser sahneye çıktı.

Bu yıl ilk kez düzenlenen ve radyo programcısı Afrikalı Ali’nin sunduğu Yazfest 2021’in kapanış programına binlerce Ümraniyeli katıldı. Bando Bando Perküsyon Ritim Gösterisi’yle başlayan etkinlik, DJ Kaan Gökman’ın performansıyla devam etti. Ardından müziğin sevilen ismi Hande Yener sahne aldı. İzleyenler Yener’in şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek, gecenin tadını çıkardı.

Başkan İsmet Yıldırım da Yazfest 2021’in final gecesini izleyenler arasındaydı. Başkan Yıldırım programda bir konuşma gerçekleştirerek, “Bu yıl ilkini düzenlediğimiz Yazfest 2021’in son günündeyiz. Etkinliğimiz başladığından beri bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıl da yine burada, birbirinden güzel birçok etkinlikle bir arada olacağız. Mutlu ve keyifli bir akşam geçirmenizi diliyorum” dedi.

Başkan Yıldırım’ın konuşmasının ardından popun sevilen sesi Demet Akalın sahne aldı. Akalın birbirinden hareketli şarkılarıyla, konser alanını dolduran müzikseverlere unutamayacağı bir gece yaşattı.

Başkan İsmet Yıldırım, binlerce Ümraniyeli’yi şarkılarıyla coşturan Hande Yener ve Demet Akalın’a plaket verdi.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI