ÇEKMEKÖY ÖZEL EĞİTİM VE İŞ UYGULAMA MERKEZİ'NDE SONA GELİNDİ

Çekmeköy Belediyesi tarafından Avrupa standartlarına uygun olarak yapılan Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi’nde ( Engelliler Okulu) sona gelindi.
 Tarih: 11-08-2021 15:07:41   Güncelleme: 13-09-2021 12:51:41
ÇEKMEKÖY ÖZEL EĞİTİM VE İŞ UYGULAMA MERKEZİ'NDE SONA GELİNDİ

Çekmeköy Merkez Mahallesi’nde engelli standartlarına uygun yapılan Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi’nde, engellilerin sosyal yaşamın içinde olmaları  amacıyla tasarlanan okulda, 12 adet derslik, 8 adet atölye, 1 adet engelli yüzme havuzu, 1 adet uygulama evi, 1 adet beden eğitimi salonu, 1 adet iç bahçe, 1 adet sıcak yemek mutfağı, 1 adet yemekhane, 4 adet bireysel eğitim salonu ile resim ve müzik atölyeleri yer alıyor.

ÖRNEK BİR PROJE OLACAK

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, okul alanının belediye tarafından bakanlığa devredildiğini belirterek, “ İlçemize kalıcı eserler kazandırmaya devam ediyoruz. Mahallelerimize yaptığımız ziyaretlerde gelen talepler ve istekler doğrultusunda hizmetlerimizi şekillendiriyoruz. Yıl içinde iki projemizi de tamamlayıp halkımızın hizmetine açacağız. Hayatın her alanında yanlarında olduğumuz engelli kardeşlerimiz için inşa ettiğimiz engelliler okulumuz örnek bir proje olacak.” dedi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÇEKMEKÖY Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI