TDP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AKGÜN: DEĞİŞİM HAREKETİNE BEKLİYORUZ

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün İzmir Buca' da ETY ile alakalı basın açıklaması yaptı.
 Tarih: 21-03-2022 13:44:49
TDP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AKGÜN: DEĞİŞİM HAREKETİNE BEKLİYORUZ

Hüseyin Akgün’ün konuşması; “Değerli basın mensupları hepinize hoş geldiniz diyorum. Öncelikle katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Türkiye Değişim Partisi olarak, ülkemizin sorunlarını çözerek gelişmiş ülkeler arasında hak ettiği yeri almasını hedefliyoruz. Halk için çalışan ve üreten aynı  zamanda  halkımızın isteklerinin temel alındığı politikalar hayata geçirmek istiyoruz. Gücünü aldığı halka sorun üreten değil   çare olmaya geliyoruz. Halktan kopuk  değil, iç içe olan bir yönetim anlayışıyla geliyoruz. Koltukta oturarak değil, halkın yanında el ele vererek sorunları çözmeye  geliyoruz.

EYET’Lİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ

İzmir’e geliş sebebimizden biri de EYT federasyonunun hazırlamış olduğu buca toplantısıdır, toplantıda Türkiye Değişim Partisi olarak EYT li kardeşlerimizin yanında olduğumuzu haklarını sonuna kadar savunacagımızı ifade ettik. Yanı sıra  halkımızın taleplerini yerinde görmek, dinlemek  incelemek ve  el ele vererek çözüm üretmektir. İncelemelerimizde görülmüştür ki: hayat pahalılığı işçimizin memurumuzun emeklimizin belini bükmüştür. Kapanan iş yerleri mevcut olan işsizlik probleminin katlanarak çoğalmasına neden olmuştur.

OTELLER KAPANMA NOKTASINA GELDİ

Sanayicimiz artan girdi maliyetleri karşısında üretimi durma noktasına gelmiş hatta durdurmuştur. Çiftçimiz tarlasına gübre  atamamış, traktörüne mazot alacak parayı bulamamaktadır. Esnafımız sattığı malı yerine koyamamaktadır. Turizmin başkenti olan İzmir imiz de otellerimiz kapanma noktasına gelmiştir. EYT federasyonuyla buluştum;  hak edilmiş anayasal hakları için mücadele vermek zorunda bırakılmışlardır ve mağduriyetleri apaçık ortadadır.

HAKLARINI VERECEĞİZ

Türkiye Değişim partisi olarak bizler artan girdi maliyetlerini düşürmekle işe  başlayacağız. Eskiden olduğu gibi kendi kendine yeter bir ülke hedefliyoruz. Bununla beraber küreselleşen dünyada üretimimizi markalaştırarak gerçekleştirmeyi  hedefliyoruz. Bu sayede küresel pazarda ürünlerimizin katma değerini yükseltmek istiyoruz. Bunu gerçekleştirmek için tanıtım ve pazarlamaya öncelik vereceğiz.  EYT   federasyonu  gibi mağdur olan herkesin arkasında duracağız. Hak edilmiş haklarını almaları için elimizden geleni  yapacağız. Ülkemizde sivil toplumun örgütlerinin  güçlenmesini  sağlayacağız. Ancak bu yolla demokrasinin daha etkin bir şekilde işlerlik kazanacağına inanıyoruz.

DEĞİŞİM HAREKETİNE BEKLİYORUZ

Değerli İzmir halkı sizler bizim için çok değerlisiniz.  Türkiye Değişim Partisi olarak her  birinize ihtiyacımız var. Gelin birlik olalım ülkemizi  ulu öder Mustafa Kemal Atatürk ün de dediği gibi muhasır medeniyetler seviyesine  ulaştıralım. Değişim hareketine siz de katılın yeni Türkiye nin temellerini birlikte atalım. Ülkesi için mücadele vermek  isteyen  herkesi  Değişim hareketine  bekliyoruz.

  HABER VİDEOSU
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI