VANDALLAR BEYLİKDÜZÜ'NDE....

BAŞKAN ÇALIK: BİZ HİZMET ETMEYE, VANDALLAR DA YOK ETMEYE ÇALIŞACAK
 Tarih: 02-11-2021 14:29:55   Güncelleme: 02-11-2021 14:44:55
VANDALLAR BEYLİKDÜZÜ'NDE....

Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde bulunan tuvaletler, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından tahrip edildi. Olay, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım üzerine duyuldu. Vatandaşlar tarafından büyük tepkiye neden olurken, saldırıyı gerçekleştiren kişi yada kişilerin yakalanması için soruşturma başlatıldı.

BİNLERCE KİŞİ TEPKİ GÖSTERDİ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık “Biz halkımıza hizmet etmeye, vandallar da yok etmeye çalışacaklar; ama bu yolda biz kazanacağız, halkımız kazanacak” ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde bulunan tuvaletlere kimliği henüz belirlenemeyen şahıslar tarafından saldırı düzenlendi. Yaşam Vadisi’nin 1. ve 2. etaplarında bulunan tuvaletlerde; ayna, lavabo ve klozetler kırılarak büyük tahribat yaratıldığını belirten Beylikdüzü Belediyesi yetkilileri, daha öncede benzer olayların yaşandığını ve mevcut alanların sürekli yenilendiğini kaydetti. Bbüyük yankı uyandıran olaya, sosyal medya üzerinden de binlerce kişi tepki gösterdi.

 

 

 

 

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BEYLİKDÜZÜ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI