ÜMRANİYE BELEDİYESİ 2022 MALİ YILI BÜTÇESİ MECLİSTE KABUL EDİLDİ

Ümraniye Belediyesi 2021 Yılı Mali Bütçesi, Ümraniye Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edilerek, meclisten geçti.
 Tarih: 08-10-2021 12:16:59   Güncelleme: 08-10-2021 23:52:59
ÜMRANİYE BELEDİYESİ 2022 MALİ YILI BÜTÇESİ MECLİSTE KABUL EDİLDİ

Ümraniye Belediyesi’nin 2022 yılı Bütçe ve Performans programının görüşüldüğü belediye meclisi Ekim ayı toplantısı, Ümraniye Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Mucip Kopuz başkanlığında gerçekleştirildi. 

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, toplantıda Ümraniye Belediyesi’nin Performans Programı ve Bütçe ile ilgili detaylı bir sunum yaptı. 

“Ülkemiz için hep birlikte çok çalışmalıyız.”

Bütçenin bir önceki yıla oranla %29,9 artış gösterdiğine değinerek konuşmaya başlayan Başkan Yıldırım, “2022 yılı; inşallah Türkiye için, Ümraniye için iyi bir yıl olur. Hepimiz aynı toprağın insanıyız. Ülkemiz için hep birlikte çok çalışmalıyız. Ümraniye’mizi daha yaşanılabilir ve daha tercih edilebilir bir ilçe yapmak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Başkan Yıldırım’ın sunumunun ardından, 2022 Yılı Mali Bütçesi görüşülerek ele alındı. Meclise sunulan gelir ve gider bütçesi 850 milyon lira olarak belirlendi. 

Uzun süren görüşmelerin ardından yapılan oylamada ise, Ümraniye Belediyesi 2022 bütçesi 10 ret oyuna karşın, oy çokluğuyla kabul edildi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÜMRANİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI