PENDİK’TE BİSİKLET YOLU 9 KM DAHA UZAYACAK

Yenişehir, Çamlık, Kurtköy ve Harmandere bölgelerinde planlanan ve şimdiye kadar 20 km’lik bölümü tamamlanan bisiklet yollarına ek olarak önümüzdeki aylarda 9 km yol daha yapılması planlanıyor.
 Tarih: 09-08-2021 15:46:18
PENDİK’TE BİSİKLET YOLU 9 KM DAHA UZAYACAK

Pendik Belediyesi tarafından Yenişehir, Çamlık, Kurtköy ve Harmandere bölgelerinde projelendirilen “Bisiklet Yolları Projesi” devam ediyor. Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Millet, Mustafa Akyol ve Cumhuriyet Caddelerindeki bisiklet yolları tamamlandı. Teknopark’a bağlantı çalışmaları ise sürüyor. Şimdiye kadar 20 km’lik bölümü tamamlanan bisiklet yolunun önümüzdeki aylarda 9 km’lik kısmının daha tamamlanması planlanıyor.

METRO VE HASTANELERE ENTEGRE EDİLECEK

Tüm bisiklet yolları metro, okullar, hastaneler ve AVM’lere entegre edilecek. Bisiklet yollarında ilerleyen yıllarda teknik servisler de yer alacak. Toplamda 50 km uzunluğunda planlanan proje bitirildiğine Pendik, Türkiye’nin en uzun bisiklet yollarından birine sahip olmuş olacak.

MAVİ BOYA KULLANILMAYACAK, SADECE ÇİZGİLER ÇİZİLECEK

Pendik Belediyesi ekipleri Bisiklet Yolları Projesinin şimdiye kadar tamamlanan bölümlerinde mavi boya ve beyaz uyarı çizgileri kullandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayınlanan yeni yönetmelik kapsamında daha çevreci malzemeler kullanılacak. Bu kapsamda bundan sonra yapılacak bisiklet yollarında beyaz çizgilerin dışında herhangi bir boya kullanılmayacak.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER İSTANBUL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI