"CUMHURBAŞKANIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTACAĞIZ"

AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞINDAN GÖVDE GÖSTERİSİ
 Tarih: 08-10-2021 23:29:37

Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen danışma meclisi toplantısı büyük bir katılımla gerçekleşti. Toplantı sanki bir seçim atmosferindeymiş gibi büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Ak parti genel Başkan yardımcısı Vedat Demiröz, Ak Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Barış Özerol ve çok sayıda partili katıldı.

 “DURMAKSIZIN ÇALIŞIYORUZ”

Toplantı divan kurulunun oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra başladı. Danışma Meclisi toplantısının açılış konuşmasını yapan Kartal Ak Parti İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, ilçe başkanı seçildiği 13 Ocak 2021 tarihinden itibaren dava ve yol arkadaşlarıyla birlikte durmaksızın çalıştıklarını belirterek; “Peygamber Efendimizin, “iki günü birbirine eşit olan zarardadır” düsturuna uygun olarak her geçen gün çalışmalarımızı daha da ileriye taşımak için çalışıyoruz” dedi.

Kartal Ak Parti İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Kartal’da hem Cumhurbaşkanlığı hem de yerel seçimi kazandıracaklarının sözünü verdiğini belirterek, önce 2023 seçimlerini, arkasından 2024 yerel seçimlerini kazanacaklarını, çalışıyormuş gibi görünerek, çeşitli algılarla belediyecilik yaptığını ileri sürdüğü CHP Belediyesini seçimlerde tarihe gömeceklerini ifade etti.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI