TUZLA BELEDİYESİ, FELAKETİN YAŞANDIĞI İLLER İÇİN SEFERBER OLDU

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı; “Yaraları, devletimizin ve milletimizin gücüyle saracağız”
 Tarih: 15-08-2021 17:33:47
TUZLA BELEDİYESİ, FELAKETİN YAŞANDIĞI İLLER İÇİN SEFERBER OLDU

Tuzla Belediyesi, yoğun yağış sonrası oluşan selden etkilenen Kastamonu, Sinop, Karabük ve Bartın’daki yaraları sarmak için tüm imkânlarını seferber ediyor. Geçtiğimiz günlerde bölgelere yardım tırları ve 2 iş makinası gönderen Tuzla Belediyesi, bu seferde Arama ve Kurtarma Aracı, başta olmak üzere iş makinaları, hafriyat kamyonları, mobil mutfak aracından oluşan konvoyu bölgelere gönderdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Bölgelerimizdeki yaraları devletimizin ve milletimizin gücüyle hep birlikte saracağız” dedi.

Tuzla Belediyesi, Batı Karadeniz bölgesindeki etkili aşırı yağışlar sonucunda meydana gelen sel sonrasında oluşan yaraları sarmak için tüm imkânlarını seferber ediyor. Geçtiğimiz günlerde iş makinaları ile birlikte Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, selden etkilenen bölgelere içerisinde temel gıda ürünleri bulunan yardım tırları bölgeye ulaşmış, çalışmalara başlamıştı. Bugün de iş makinaları, hafriyat kamyonları, mobil mutfak aracı ile birlikte Arama ve Kurtarma Aracı’ndan oluşan konvoyu bölgelere gönderdi. Ekibin yola çıkış anları havadan görüntülendi.

“YARALARI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Afet bölgemizdeki yaraları sarmak için 2’inci kafilemizi yola çıkardık. Ekiplerimiz AFAD koordinasyonunda selden etkilenen bölgelerde görev yapacak. Bölgelerimizdeki yaraları devletimizin ve milletimizin gücüyle hep birlikte saracağız” dedi.

 

 

 

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER İSTANBUL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI