“MUHARREM AYI, KARDEŞLİĞİN, HUZURUN, BEREKETİN VE BOLLUĞUN AYI”

Sancaktepe Belediyesi, Aşure Günü’nde Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sarıgazi Demokrasi Caddesi, Yenidoğan Dörtyol Meydanı ve Samandıra Saat Kulesi’nde vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.
 Tarih: 22-08-2021 16:02:38   Güncelleme: 13-09-2021 12:47:38
“MUHARREM AYI, KARDEŞLİĞİN, HUZURUN, BEREKETİN VE BOLLUĞUN AYI”

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Muharrem ayı dolayısıyla ilçede dört noktada düzenlenen aşure dağıtım programına katıldı. Başkan Döğücü ilk programında Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde kurulan alanda sağlık çalışanları ve vatandaşlar aşure ikramında bulunuldu. Dev kazanlarda yapılan Türk bayrağı desenli aşure hastane önünde sağlık çalışanları ve vatandaşa dağıtıldı

“MUHARREM KARDEŞLİĞİN, HUZURUN, BEREKETİN VE BOLLUĞUN AYI”

Etkinlikte konuşan Başkan Şeyma Döğücü, “Mübarek Muharrem ayının ilk on gününü geçirdik ve aşure gününe eriştik. Biz de ilçemizde aşurelerimizi dağıtmak için kazanlarımızı kaynattık. İlk olarak ilçemizde Şehit Profesör Doktor İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanemizin bahçesinde hastalarımıza ve yakınlarına dağıtarak başladık. Bundan sonra üç meydanımızda yine dağıtımlara devam edeceğiz. Muharrem ay, içinde birçok inanışı barındıran, bereketin bolluğun, kardeşliğin, huzurun ayı, kurtuluşun ayı. İnşallah ülkemize, milletimize, insanlığa hayırlar getirir duasıyla bu bereketli günü Sancaktepe halkımızla paylaşıyoruz. Bereketli olsun diyoruz. Rabbim hayırlar nasip etsin inşallah” dedi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SANCAKTEPE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI