SANCAKTEPE'DE 42 AİLENİN DAHA YÜZÜ GÜLDÜ

Sancaktepe Belediyesi ilçede yaşanan tapu sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Abdurrahmangazi, Mevlana, Osmangazi ve Veysel Karani Mahallelerinde tapularına kavuşmayı bekleyen 42 vatandaşımız düzenlenen törenle tapularına kavuştu. Tapularını alan vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı.
 Tarih: 13-08-2021 13:12:48
SANCAKTEPE'DE 42 AİLENİN DAHA YÜZÜ GÜLDÜ

Sancaktepe Belediye Başkanlığında düzenlenen tapu dağıtım törenine Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve İlçe Başkanı Adil Kandemir'de katıldı. Törende yıllardır tapularını bekleyen  42 hak sahibi tapularına kavuştu.

SANCAKTEPE’DE TAPUSUZ MÜLK KALMAYACAK

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü programda yaptığı konuşmada görev süresince belediye olarak en büyük hedeflerinin ilçedeki tapu sorunu çözmek olduğunu belirterek; “Vatandaşlarımız ile özelikle Halk günleri ve mahalle toplantılarında bir araya geldiğimizde tapularla ilgili tarafımıza bildirilen sorunların çözüm noktasında çok gayret sarf ettik. Vatandaşımızın menfaatine uygun olacak şekilde pazarlıklar yaparak bugün, 42 tapuyu daha hak sahiplerine teslim ettik.İlçemizde bulunan diğer bölgelerde de tapu ve mülkiyet sorununu çözme hususunda çalışmalarımız sürüyor.Amacımız tapu sorunu çözüme kavuşturup gündemimizden çıkarmaktır. Hak sahiplerine tapu dağıtımları önümüzdeki günlerde de devam edecek. Sancaktepe’de tapusuz mülk kalmayacak. Sancaktepe’de ikamet eden her komşumuz kendi tapulu mülklerinde oturmuş olacak” şeklinde konuştu.

BAŞKAN DÖĞÜCÜ’YE TEŞEKKÜR ETTİLER

Tapu dağıtım töreni, yapılan konuşmaların ardından hak sahiplerine tapu teslimi ile sona erdi. Konu ile düşüncelerini dile getiren vatandaşlar,  tapularını almanın mutluluğu ve huzurunu yaşadıklarını belirterek Belediye Başkanımız Av. Şeyma Döğücü’ye teşekkürlerini iletti.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI