TUZLA’DAN SELDEN ETKİLENEN İLLERE YARDIM YOLA ÇIKTI

Tuzla Belediyesi, yoğun yağış sonrası oluşan selden etkilenen Kastamonu, Sinop, Karabük ve Bartın’a içerisinde temel gıda malzemeleri bulunan yardım tırları ve 2 iş makinesini gönderdi.
 Tarih: 13-08-2021 13:35:58
 TUZLA’DAN SELDEN ETKİLENEN İLLERE YARDIM YOLA ÇIKTI

Tuzla Belediyesi, Batı Karadeniz bölgesindeki etkili aşırı yağışlar sonucunda meydana gelen sel sonrasında oluşan yaraları sarmak için harekete geçti. Tuzla Kaymakamlığı koordinasyonunda Tuzla Belediyesi ve Türk Kızılayı Tuzla Şubesi işbirliği ile Kastamonu, Sinop, Karabük ve Bartın’a içerisinde temel gıda malzemelerinin bulunduğu yardım tırları ve 2 iş makinesi yola çıktı. Tuzlalı bağışçıların destekler ile hazırlanan gıda kolileri Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda tırlara yüklendi.  Gönül Elleri Çarşısı’nda hareket eden kafilenin yola çıkışı havadan görüntülendi.

“SELDEN ETKİLENEN KARDEŞLERİMİZ İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ”

Çalışmalar hakkında bilgi veren Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı görevlisi;” Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı olarak selden etkilenen kardeşlerimize vatandaşlarımızın katkıları ile toplanan yardımları ulaştırmak üzere yola çıkıyoruz. Daha önce yangından etkilenen Antalya ve Muğla bölgelerine yardımlarımızı ulaştırmıştık. Bir daha inşallah böyle felaketler yaşamayız” dedi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI