TUZLA'DA BASKETBOL TURNUVASI RENKLİ ANLARA SAHNE OLDU

Farklı branşlarda sporseverleri rekabetçi turnuvalarda buluşturan Tuzla Belediyesi, 3x3 Basketbol Turnuvası düzenledi. İstanbul’un çeşitli noktalarından, Mercan Şehir Parkı ve Spor Tesisleri’nde düzenlenen turnuvaya katılan sporseverler kıyasıya mücadeleler verdiler.
 Tarih: 09-08-2021 14:29:00   Güncelleme: 09-08-2021 14:35:00
TUZLA'DA BASKETBOL TURNUVASI RENKLİ ANLARA SAHNE OLDU

Farklı branşlara ilgi duyan sporseverleri, rekabetçi turnuvalarda buluşturan Tuzla Belediyesi, 3x3 Basketbol Turnuvası düzenledi. İstanbul’un farklı noktalarından gelen basketbol severler, kıyasıya mücadeleler verdiler. Turnuvaya, 3 asil ve 2 yedekten oluşan 16 takım ve 80 sporcu katıldı. Turnuvayı izlemek isteyen Tuzlalılar, Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak saha kenarında hazır bulundular.  Turnuva sonunda dereceye giren takımlara madalya ve kupa takdim edildi.

“TURNUVAYA KATILAN TÜM SPORCULARI TEBRİK EDİYORUM”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Tuzla Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu desteklemeyi sürdürüyoruz. Yeni normalleşme adımları kapsamında, başlattığımız spor turnuvalarımıza bir yenisini daha ekleyerek basketbol severleri Tuzla’da buluşturduk. İstanbul’un farklı noktalarından gelen basketbol severler, sporun ruhuna uygun, rekabeti yüksek, centilmence maçlar yaptılar. Turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik ediyorum” dedi.

“BU TURNUVANIN YAPILMASI ÇOK GÜZEL BİR ŞEY”

Turnuvada, daha önce şampiyon olmuş bir takımı yenmenin mutluluğunu yaşayan Doruk Arıcı,” Takımımıza çok güveniyoruz. Az önce yaptığımız maçta geçmişte bir turnuva kazanmış bir takımla karşılaştık. Ben Tuzla’da çok basketbol oynadım ama böyle bir ortam hiç görmedim. Bu turnuvanın yapılması çok güzel bir şey” dedi. 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER İSTANBUL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI