Galatasaray'da isyan! 'Derhal istifa edin'

Galatasaray Başkan Yardımıcısı Rezan Epözdemir, Tahkim Kurulu'nda yer alan üyelerin istifa etmesi gerektiğini söyledi ve savcılığa başvurulacağını açıkladı.
 Tarih: 04-08-2021 15:00:00   Güncelleme: 04-08-2021 16:00:00
Galatasaray'da isyan! 'Derhal istifa edin'

Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Tahkim Kurulu'nun Oğulcan Çağlayan kararı hakkında açıklamalarda bulundu.

Sarı-Kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Rezan Epözdemir'in açıklamaları şu şekilde oldu...

"An itibariyle yargı süreci devam ediyor. Tahrim Kurulu, 'Transfer yasağını kaldırıyorum' dedi. UEFA'ya gittik, UEFA kararımıza müspet yaklaştı. TFF'ye başvuru yaptık. TFF'ye "bunu yapamazsınız dedik." TFF, 3 hafta boyunca yanıt vermedi. Dün ret kararı verdiler. Tahkim Kurulu'nun olağanüstü toplanmasını talep ettik."

"Resmi sitede karar oybirliğiyle açıklandı, bize gönderilen belgede oyçokluğu yazısı gönderildi. Burada hangi eller bu karara dokundu? Galatasaray Spor Kulübü'ne karşı bu kumpası kim kurdu? Kimse Galatasaray'ın hiçbir oyuncusunun hakkını yiyemez! Biz herkes için adalet istiyoruz. Bu karar rövanşist yaklaşımlarla verilmiştir. Biz Galatasaray olarak Tahkim Kurulu başkanı ve üyelerinin istifasını istiyoruz."

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI