Fenerbahçe'de sıcak saatler! Jorge Jesus ile geldi

Fenerbahçe'de sportif direktör olması beklenen Mario Branco, Teknik Direktör Jorge Jesus ile birlikte İstanbul'a geldi.
 Tarih: 11-06-2022 12:00:00   Güncelleme: 11-06-2022 14:48:58
Fenerbahçe'de sıcak saatler! Jorge Jesus ile geldi

Fenerbahçe'nin yeni teknik direkörü Jorge Jesus, imza sonrası gittiği Portekiz'den dün akşam saatlerinde yeniden İstanbul'a geldi. Ekibiyle birlikte İstanbul'a gelen Jesus'un yanında,ismi Fenerbahçe futbol direktörlüğü için geçen Mario Branco'nun da olması dikkat çekti.

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör Jorge Jesus, imza sonrası gittiği ülkesi Portekiz'den dün akşam İstanbul'a döndü. 11 bavulla ve yarcımcılarıyla İstanbul'a gelen Jesus, kendisini bekleyen kulüp çalışanlarıyla birlikte havalimanından ayrıldı.

Yola çıkmadan önce Portekiz basınından A Bola'ya konuşan deneyimli teknik adam Fenerbahçe ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

Yeni bir projeye başladığımızda her zaman yüksek beklentilere sahibiz, her zaman buna inanıyoruz. Suudi Arabistan, Brezilya ve şimdi sıra Türkiye'de. Bizi çok seven bir kulübe ve ülkeye gidiyoruz. Eğer mümkün olsaydı Portekiz'den bazı futbolcuları almak isterdim. Ama herkesin de bildiği gibi finansal fair play nedeniyle Fenerbahçe'nin durumu kısıtlı. Bu yüzden seçimler yapacağız ve fazla zamanımız yok, pazartesi günü sezonu açıyoruz. Yeni proje için merak doluyum ve işleri mümkün olan en kısa sürede düzenlemeye çalışacağız. Fenerbahçe, Türkiye'nin en çok şampiyon olan ve en büyük kulübü. Bu yüzden bu projeyi seçtim çünkü Fenerbahçe yeniden şampiyonluk kazanacak bir kulüp. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi elemelerine gidecek, bu da seçimimde etkili bir faktördü.

JESUS, MARIO BRANCO İLE BİRLİKTE GELDİ

Jorge Jesus'un yanında, Fenerbahçe'nin futbol direktörü olacağı iddia edilen Mario Branco'nun da İstanbul'a gelmesi dikkat çekti. Mario Branco'nun ismi geçen sezon Galatasaray sportif direktörlüğü için de geçmişti.

Portekiz basınında çıkan haberlere göre Mario Branco, Fenerbahçe'nin futbol direktörü olacak.

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI