Fenerbahçe'de Pereira topun ağzında!

Göztepe deplasmanında 1-1 berabere kalarak lider Trabzonspor'un 12 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de gündem Vitor Pereira.
 Tarih: 01-12-2021 10:00:00   Güncelleme: 01-12-2021 11:00:00
Fenerbahçe'de Pereira topun ağzında!

Galatasaray galibiyetiyle nefes alan Fenerbahçe'de Göztepe maçında kaybedilen 2 puanla zirve yarışında büyük bir darbe daha aldı. Bu gelişmelerin ardından sarı lacivertli camiada Vitor Pereira'nın geleceği yeniden tartışılmaya başlandı.

Yönetim kurulu üyeleri rahatsız

Fenerbahçe yönetim kurulu üyelerinin çoğu Portekizli teknik direktörün son haftalarda yaptığı açıklamalar ve alınan sonuçlar nedeniyle görevden alınmasına sıcak bakıyor. Yöneticilerin bu fikirlerini Başkan Ali Koç ile de paylaştıkları öğrenildi.

İrfan Can Kahveci değişikliği tepki çekti

Yöneticilerin, Göztepe maçının en iyilerinden olan İrfan Can Kahveci'nin oyundan alınmasına tepkili olduğu öğrenildi. İrfan Can Kahveci oyundan alındıktan sonra direkt olarak soyunma odasına gitmiş ve bir anlamda Pereira'yı protesto etmişti. Göztepe karışlaşmasında kaleye 4 şut çekebilen Fenerbahçe'de Pereira'nın maç sonu yaptığı "Çok fazla gol pozisyonu ürettik" açıklaması da eleştirilerin artmasına neden oldu.

Son karar Başkan Ali Koç'un

Başkan Ali Koç'un detaylı bir rapor istediği Teknik direktör Vitor Pereira ile bir kez daha görüşeceği ve bunun sonucunda nihai bir karar vereceği öğrenildi. Rizespor öncesi yapılacak yönetim kurulu toplantısında bu kararın açıklanması bekleniyor.

Koç, "Hoca değişikliği olursa ilk Pereira duyar" demişti

Galatasaray derbisi öncesi Başkanı Ali Koç, Vitor Pereira ile yola devam edeceklerini belirterek şunları söylemişti: "Kendisine destek olacağız. Şu anda B planına ihtiyacımız yok. Galatasaray maçının sonucu Pereira ile ilgili düşüncelerimizi değiştirmeyecek. Tazminat veremiyorlar o yüzden göndermiyorlar denecek. Hoca, 10 yıllık birikim sağlamış, buraya neden geldiği belli. Hocamıza da takıma da kendimize de inanıyoruz. Hoca değişikliğine gidecek olursak ilk kendisi duyar."

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI