Erik Botheim ile anlaşma sağlandı! Hukuki engel...

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın Norveçli golcü Erik Botheim'le her konuda anlaşma sağladı.
 Tarih: 02-07-2022 11:00:00
Erik Botheim ile anlaşma sağlandı! Hukuki engel...

Yeni sezon için start veren Galatasaray iddialı bir kadro kurmak için girişimlerini sürdürüyor. Yeni transferler için girişimlerini sportif direktör Cenk Ergün yönetiminde sürdüren sarı-kırmızılı takım golcü transferinde anlaşmaya vardı.

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre, imza parası ile beraber maaşlarının ödenmemesinden dolayı Krasnodar ile olan sözleşmesini fesheden Erik Botheim'ın hukuki durumunu araştıran sarı-kırmızılılar 22 yaşındaki oyuncu ile her konuda anlaştı.

HUKUKİ ARAŞTIRMA YAPILIYOR

Hukuksal bir sorun ile karşılaşmak istemeyen Cim-Bom bu konuda farklı yerlerden görüş alıyor. Galatasaray bu konuda “olur” yanıtı alırsa Botheim’in transferinin resmiyet kazanacağı öğrenildi.

SAVAŞ NEDENİYLE SERBEST KALDI

22 yaşındaki oyuncu, Bodo formasıyla dikkatleri çekti. Botheim, Ocak 2022'de 7 buçuk milyon avro bonservisle Rus ekibi Krasnodar'un yolunu tuttu. Ukrayna Rusya arasında çıkan savaş, genç oyuncunun Krasnodar'da maça çıkmadan serbest kalmasına neden oldu.

AVRUPA'DA 6 MAÇ: 4 GOL - 4 ASİST

Bodo Glimt formasıyla 46 maçta 22 gol atıp 10 asist yapan Erik Botheim geleceğin çok önemli yıldızı olarak gösteriliyor. Genç yıldız güçlü fiziği ve hata toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çekiyor. UEFA Konferans Ligi'nde çıktığı 6 maçta 4 gol, 4 asist yapan Norveçli oyuncu, Avrupa'nın önemli takımlarının takibindeydi.

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI