Emre Mor, resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Kulübü, Fatih Karagümrüklü futbolcu Emre Mor ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
 Tarih: 02-07-2022 16:00:00
Emre Mor, resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, 24 yaşındaki futbolcu Emre Mor ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Emre Mor’u kadrosuna kattı. 24 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalandı. Emre Mor’a ‘Ailemize hoş geldin’ diyor;  Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz." denildi.

Geçen sezon Fatih Karagümrük'te 29 maçta forma giyen Emre Mor, 6 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Ailemize hoş geldin Emre Mor!

Şimdi #SahneBizim! pic.twitter.com/rgPIlZIrRM

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) July 2, 2022

Emre Mor: Çok mutluyum

FB TV'ye açıklamalarda bulunan Emre Mor, şöyle konuştu:

"Çok mutluyum. Takım arkadaşlarımla beraber iyi bir sezon geçirmek istiyorum. Taraftarımıza şunu söyleyebilirim, elimden gelenin en iyisini yapacağım. Benden büyük bir beklenti olduğunu biliyorum. Ben kendimi tanıyorum ve buna hazırım."

"Hislerimi anlatmak istiyorum. Performansınız yukarı çıktığı zaman, bunu erken yaşlarda ve genç bir mentaliteyle yapınca sevdiğiniz işi yaptığınızı unutuyorsunuz. Son sezonumda zorluklar da yaşasam bu zorluklardan çıkarak tekrar sevdiğim işi yaptığımı düşünüyorum." 

"Volkan Demirel, Fenerbahçe'ye gideceğimi söyledi"

Fatih Karagümrük'te beraber çalıştığı teknik direktör Volkan Demirel hakkında konuşan Emre Mor, "Volkan Demirel hoca geldikten sonra yaptığımız ilk toplantıda bana sezon sonunda Fenerbahçe'ye gideceğimi söyledi. Bana bu doğrultuda inanılmaz yardımcı oldu. Onu tanıdığım için çok mutluyum. Çok iyi bir insan." dedi.

"Jesus'tan şimdiden çok şey öğrendim"

24 yaşındaki oyuncu, yeni teknik direktörü Jorge Jesus hakkında ise "Yeni bir oyuncuyum. Hocamızın mizacı sert görünse de sevecen bir yanı var. Hoca işini ciddiye alıyor ve teknik taktik anlamında ne yaptığını bilen biri. Taktik toplantılara girdiğimde şimdiden çok fazla şey öğrendim." ifadelerini kullandı.

 

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI