Emektar CHP'li, 2019'da verdikleri mücadeleyi anlattı

CHP Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Gazi Örs, 2019 yerel seçimlerinde verdikleri mücadeleyi anlattı.
 Tarih: 11-08-2021 19:40:00
Emektar CHP'li, 2019'da verdikleri mücadeleyi anlattı

Gençlik yıllarından bugüne verdiği siyasi mücadeleyle CHP Beşiktaş İlçesi Yönetim Kurulu'nda yer alan Gazi Örs, basın mensuplarına konuştu.

2019 yerel seçimlerinde verdikleri mücadeleyi basın mensuplarına anlatan Örs, şu ifadeleri kullandı:Yıllardır CHP için halkımızı bilgilendirdik. Arkadaşlarım Türkiye’nin çok daha iyisini hak ettiğini düşündüğümüz için bugünkü iktidarın yerel, genel yönetim sistemine her zaman karşı geldik. Değerli Başkanımız İmamoğlu, “Her şey çok güzel olacak” dediğinde inancımız perçinlendi. Aynı zamanda Beşiktaş için büyük kazanç olan Rıza Akpolat başkanımızla birleştiğimizde beklediğimiz sonuç 2019 Yerel Seçimleri'nde geldi. Kaybetmeye alışık olmayan AKP itiraz etti.
'HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLDU'
"Herşey çok güzel olacak mücadelemizi durduramazlardı ve öyle de oldu" diyen Örs, sözlerine şöyle devam etti:
Haziran ayında net bir sonuç ile halkımız yıllardır anlatmak istediğimizi anladı ve bizlere destek verdi. Bu güzel sonuç için halkımıza sonsuz teşekkür ederim.
Konuşmasında, "Siyasi mücadele gerçekten emek ister" diyen Örs, "sabah erken saatlerde standları kurup işe giden halkımıza, öğlen arası emekçi kadınlarımıza, akşam eve yorgun dönen işçi kardeşlerimize seçimde neden CHP oy vermeniz gerektiğini anlatmak inanılmaz zordur. Terslenirsiniz, horlanırsınız, ıslanırsınız ama sonuçta halkımız sizi anladığında işte o mutluluk herşeyi unutturur ve 'Her şey çok güzel oldu' dersiniz" ifadelerini kullandı.Kaynak :Toplumsal İstanbul

Etiketler
  Kaynak: İGF
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI