DOĞRU PARTİ KARTAL İLÇE TEŞKİLATI SALDIRIYI LANETLEDİ

Doğru parti Kartal İlçe Teşkilatı, evinin önünde saldırıya uğrayan Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş'a saldırıyı kınadı. Doğru parti İlçe Başkanı Gülay Turna ve partililer Kartal Cemevin’e giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
 Tarih: 06-08-2022 14:32:46   Güncelleme: 06-08-2022 20:36:46
DOĞRU PARTİ KARTAL İLÇE TEŞKİLATI SALDIRIYI LANETLEDİ

Doğru parti Kartal İlçe Teşkilatı'ndan salrırı ile ilgili yapılan açıklama;

Kartal Cemevi Başkanı Sayın Selami Sarıtaş'a yapılan saldırıyı esefle kınıyoruz. Henüz sebebi belli olmasa da yakın zamanda Ankara da Cemevleri’ne düzenlenen saldırılar gibi çok manidar olduğunu belirtmek isterim.

Hacı Bektaş Veli nin söylediği gibi "Hiç bir milleti hor görmeyiniz ve ayıplamayınız".Bugün ülkemizde ne yazık ki ayrıştırılıyoruz, ötekileştiriliyoruz,bir kaos ortamı yaratılıyor.akli selim insanlar olarak bunlara fırsat vermemeli sağduyulu yaklaşmalı gereğini demokratik yollardan çözmeliyiz.

Ez cümle, hepimiz dini görüşümüz ne olursa olsun Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu bu topraklarda doğmuş büyüyen yaşayan Vatandaşlar olarak birbirimize sahip çıkacak ve bu kötü günleri atlatacağız. Kartal Cemevi Başkanı Sayın Selami Sarıtaş'a geçmiş olsun dileklerimi iletirken saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanıp gerekli müeyyidenin uygulanmasını tüm kalbimle temenni ederim.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI