BAŞKAN ŞAYİR’İN RAMAZAN GELENEĞİ...

DİLOVASI BELEDİYE BAŞKANI HAMZA ŞAYİR, BU RAMAZAN'DA TÜM HANELERE GIDA DESTEĞİNE DEVAM ETTİ...
 Tarih: 08-04-2022 12:37:14
BAŞKAN ŞAYİR’İN RAMAZAN GELENEĞİ...

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in başlattığı ve geleneksel hale getirdiği ilçede ki tüm hanelere Ramazan kumanyası dağıtımı bu yılda devam edecek. Dilovalıların büyük takdirini alan gıda yardımları önümüzdeki günlerde başlayacak.

Göreve geldiği günden bu yana hizmetlerini ayrım yapmadan eşit bir şekilde yapmaya devam eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Ramazan ayında başlattığı ilçede ki tüm hanelere Ramazan kumanyası yardımı bu yılda devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan 16 bin Ramazan Kumanyası belediyeye getirilirken, yapılan çalışmaların ve kurulacak ekibin ardından dağıtımına önümüzdeki günlerde başlanılacak.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN DAĞITILACAK

Belediye personeli tarafından dağıtılacak olan 16 bin ramazan kumanyası için yaklaşık 50 kişilik ekip kuruluyor. Gece gündüz demeden Dilovası’nın en ücra köşesine kadar ulaşacak ekipler Dilovası’nda ki tüm hanelere Ramazan kumanyalarını 10 gün içerisinde ulaştırmaları bekleniyor.

PAYLAŞTIKÇA YÜKSELEN ŞEHİR DİLOVASI

Rahmet, mağfiret, bolluk ve bereket ayı olan mübarek Ramazan ayında paylaşmanın önemine değinen Başkan Şayir, “Mübarek Ramazan ayının manevi iklimini halkımızla yaşayarak kentimizin dayanışmasına bir nebze de olsa katkı sunmaya ve halkımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana eşit hizmet anlayışı ile halkımızın yanında onların gönüllerinde olmak için çalışıyoruz. Başlattığımız Ramazan geleneğimizle de görüyoruz ki biz paylaştıkça yükseliyoruz. Milli birlik ve beraberliğimizin zirveye çıktığı bu mübarek ayda Rabbimizin de desteği ile gelenek haline getirdiğimiz tüm hanelere Ramazan kumanyasını bu yılda dağıtmaya devam ediyoruz. Dilovası Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman vatandaşlarımız ile birlikteyiz.”dedi. Ramazan kolilerinin içerisinde Başkan Şayir’in mübarek Ramazan ayının maneviyatı ve paylaşmanın öneminin aktarıldığı bir mektupta yer aldı.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER DİLOVASI Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI