DİLOVASI'NDA DEV PROJE İÇİN İMZALAR ATILDI

Dilovası'na yapılacak olan ‘Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Yerleşkesi’ imza töreni AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin katılımı ile gerçekleşti.
 Tarih: 29-05-2022 14:57:18   Güncelleme: 30-05-2022 15:04:18
DİLOVASI'NDA DEV PROJE İÇİN İMZALAR ATILDI

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in girişimleri ile hayırsever işadamı KMC (Kayseri Metal Center) sahibi Ziya Eren'in katkıları ile yapılacak ‘Ahmet Eren ve Huriye Eren Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Yerleşkesi’ imza töreni AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin katılımı ile gerçekleşti.

GENİŞ KATILIM

Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen imza törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin yanısıra AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Emine Zeybek, Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray, Gebze Eski Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir, Kamu Kurum Müdürleri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

BİR ÇOK HAYIR'A VESİLE OLDU

Ahmet Eren ve Huriye Eren Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri yerleşkesi imza töreninin açılış konuşmasını KMC Kayseri Metal Center sahibi Ziya Eren yaptı. Eren konuşmasında "Bugün burada hayallerimden birinin daha protokolü gerçekleşiyor. 1987 yılında ticarete başladığımda, ilk hayalim sağlığında babamın adına bir okul yaptırmaktı. Ancak hayal değil, hayal ötesiydi. İmkânsıza yakındı. Niyetiniz halis, kalbiniz de temiz ise Rabbimin merkez bankasında kaynak o kadar çok ki! Siz isteyin o versin. 2004 yılında başladığım hayır işlerinde, babamın adına Anadolu Lisesi, annemin adına İlköğretim Okulu, kendi adıma Eğitim Fakültesi, eşimin adına Gen-KöK Araştırma Merkezi, çocuklarımın adına İlaç Araştırma Merkezi, Gebze Teknik Üniversitesi Tasarım ve Prototip Merkezi binalarımızı yüzümüzün akıyla tamamladık.

BİR HAYALİM DAHA GERÇEKLEŞİYOR

Bugün burada yine bir hayal gerçekleşiyor. Yaşlı bireylerimizin yalnızlık duygusundan uzaklaşacağı, ailesi olmayan yavrularımızın da aile sıcaklığında büyümesini hedefleyen ülkemizde ilk kez hayata geçecek bir sosyal sorumluluk projesini inşallah Dilovamız’a kazandıracağız. Bu hayalimin gerçekleşmesinden dolayı çok mutluyum. Bu cennet ülke, her şeyin en iyisine en mükemmeline layık. Bizler de bu ülkenin neferleri olarak çok çalışıp, üzerimize düşeni layıkıyla yaparak daha müreffeh, daha güzel yarınları çocuklarımıza, torunlarımıza, gelecek nesillere aktaracağız. Bu bizim boynumuzun borcudur. Son olarak sosyal sorumluluk projelerimizin gerçekleşmesine vesile olan 800 kişilik ordusuyla her zaman arkamdaki güç, KMC Aileme sonsuz teşekkürü borç bilirim. Şimdiden vatanımıza, milletimize bu güzel tesisimizin hayırlı, uğurlu olmasını Yüce Mevlamızdan dilerim” dedi.

ŞAYİR'DEN ZİYA EREN'E TEŞEKKÜR

Eren'in konuşmasının ardından sahneye çıkan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise yaptığı açıklamasında "Gerçekleştirdiğimiz AHMET EREN, HURiYE EREN Huzurevi, Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Yerleşkesi imza töreninin Dilovamız için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Bu önemli projenin hayata geçmesi için tüm imkanlarını seferber eden, KMC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Eren beye KMC Group Ailesine sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum.

52 BİN HEMŞEHRİMİZLE OMUZ OMUZA VERDİK

Şükürler olsun ki, 'Yükselen Şehir Dilovası' parolası ile çıktığımız yolda merkezi hükümetimiz, Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve özel müteşebbislerimiz ile omuz omuza değer üretmeye devam ediyoruz. Dilovamız'da seçim döneminde taahhüt ettiğimiz projelerimizin Yüzde 63'ünü  tamamladık. Yıl sonu itibariyle devam eden projelerimizin tamamlanması ile birlikte Tamamlanma oranı yüzde 80' ni bulacaktır. Seçim beyannamemiz dışında da onlarca ilave projeye imza attık. Bu noktada, bir kez daha zatıalinizin şahsında, Başta sayın cumhurbaşkanımız olmak üzere merkezi hükümetimize, Büyükşehir belediyemize ve sanayicilerimize çok teşekkür ediyorum. İnşaallah, Dilovamız'da 52 bin hemşehrimiz ile, omuz omuza Gönül belediyeciliğini tatbik etmeye, her geçen gün bir önceki günden daha verimli çalışmaya devam edeceğiz"dedi.

KOCAELİ'YE VE DİLOVASI'NA DEĞER KATIYORSUNUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın ise yaptığı konuşmasında "Rabbim Ziya Eren gibi hayırlı bir işadamımızı bu şehre nasip ettiği için Allahımıza hamd ediyorum. Anneniz ve babanız için yaptırdığını bu güzel hizmetten dolayı tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Anne ve babanıza hayırlı evlatsınız ve şehrimize de değer katıyorsunuz.Sizleri ve KMC ailesini tebrik ediyorum"dedi.

TİCARETTEKİ BAŞARISINI HAYIR İŞLERİ İLE TAÇLANDIRIYOR

İmza töreninde son olarak konuşan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise yaptığı konuşmasında "Değerli kardeşim, hayırsever hemşerim Ziya Eren'in yine hayırlı bir projesinin imza töreni için bir aradayız. Genç yaşta başladığı hayır işleri ile memleketimiz Kayseri'de birçok projeye imza atmıştır. Şimdi de Dilovası'nda güzel bir hayır işine imza atıyor. Allah kesesine bereket versin. Ticaretteki başarısını hayır işleri ile taçlandıran Ziya Eren kardeşimize ve ekibine teşekkür ediyorum. Ayrıca projenin yapılması içinde ön ayak olan belediye başkanımıza da teşekkür ediyor. Ahmet Eren ve Huriye Eren Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri yerleşkesinin bir an önce bitirilerek ilçemize ve ülkemize kazandırılmasını diliyorum"dedi.

ÖZHASEKİ'YE HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

Protokol konuşmalarının ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Özhaseki'ye günün anısına Dilovası'nda dokunan kilim hediye ettiler. KMC Kayseri Metal Center sahibi Ziya Eren'de Özhaseki'ye günün anısına hediye takdim etti.

PROTOKOL İMZALANDI

Hediye takdim töreninin ardından ise Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve KMC Kayseri Metal Center sahibi Ziya Eren yapımı kısa sürede başlanacak olan Ahmet Eren ve Huriye Eren Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri yerleşkesinin protokolünü imzalayarak hayırlı olmasını dilediler.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER DİLOVASI Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI