DENİZLERDEKİ BAĞIMSIZLIĞIMIZ KARTAL’DA COŞKUYLA KUTLANDI

Kartal Belediyesi, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan çeşitli etkinliklerle kutladı. Kutlamalar Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in denize çelenk bırakmasıyla başladı.
 Tarih: 03-07-2022 17:30:55
DENİZLERDEKİ BAĞIMSIZLIĞIMIZ KARTAL’DA COŞKUYLA KUTLANDI

Kartal Belediyesi, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı Dragos Su Sporları Merkezi’nde, kürek, yüzme, Mahalleler Yarışıyor Dragon Bot Yarışları, Jet ski ve sportif aktivitelerle kutladı. 18 yaş üstü Kartallıların mahallerinden oluşturdukları takımlar arasında yaptıkları yarışlar renkli görüntülere sahne oldu.

FLYBOARD GÖSTERİSİ NEFESLERİ KESTİ

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in de katılım sağladığı etkinliklere her yaştan yüzlerce sporsever katıldı. Düzenlenen etkinliklerde, jet ski, kürek, yüzme ve dragon bot yarışları gibi çeşitli su sporları renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Gökhan Yüksel'in start vermesiyle 20 mahallenin ayrı bir takım kurduğu ‘Mahalleler Yarışıyor Dragon Bot Yarışları' ile Kartallılar doyasıya eğlendi. Düzenlenen etkinlikte Flyboard sporcusu, 10 metre kadar yükseklikte nefes kesen şovu sonrası Başkan Gökhan Yüksel'e Türk Bayrağı takdim etti.

“DENİZLERDEKİ ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜN YILDÖNÜMÜ”

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın öneminden bahseden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Kartallı komşularımızla beraber 1 Temmuz Kabotaj Bayramı'nın ruhunu yakalamaya çalışıyoruz. Denizlerdeki özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın yıl dönümünde suda yapılabilecek birçok sporu, komşularımızla paylaşmaya çalışıyoruz. Komşularım 16 kişilik ekiple bir dragon yarışına hazırlanıyor. Kartal'ın 20 mahallesi var. 20 mahalle takımlarını kurdu. Hem komşularımız, hem de muhtarlarımız burada yarışıyorlar. Ardından bir kürek yarışı başlayacak. Kartal'daki gençlerimiz, çocuklarımız, komşularımız ve sonra yüzme ve yelken yarışını gerçekleştirecek. Su sporları ile ilgili birçok etkinliği burada yapmaya çalışıyoruz.

ŞÜKRANLA MİNNETLE YAD EDİYORUZ

Denizlerden daha çok faydalanmak için de bu sporların artabilmesi için, vatandaşın farkında olabilmesi ve katılabilmesi için de Kartal Belediyesi olarak imkan sağlamaya çalışıyoruz. 1 Temmuz Kabotaj Bayramı'ndaki kazanımları elde etmemiz de başrol oynayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükranla, minnetle yad ediyoruz.” dedi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI