Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk’a NFT hediye etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elon Musk ile videokonferans yoluyla görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Erdoğan’ın görüşmede Elon Musk’a bir NFT hediye ettiğini açıkladı.
 Tarih: 17-12-2021 11:00:00   Güncelleme: 17-12-2021 12:00:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk’a NFT hediye etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün dünyaca ünlü iş adamı Elon Musk ile videokonferans yoluyla görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan-Musk görüşmesi ile ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Erdoğan’ın görüşmede Elon Musk’a bir NFT hediye ettiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, SpaceX ve Tesla gibi şirketlerin başındaki milyarder iş insanı Elon Musk’a bir NFT hediye etti.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç’un Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yeni uydumuz Türksat5B’yi uzaya çıkaracak SpaceX’in kurucusu Elon Musk’a, Türksat5A’yı uğurlarken çocuklarımızın çizdiği resimlerden oluşan NFT’yi hediye etti”

Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan; yeni uydumuz #Türksat5B’yi uzaya çıkaracak @SpaceX'in kurucusu @elonmusk’a, #Türksat5A’yı uğurlarken çocuklarımızın çizdiği resimlerden oluşan #NFT’yi hediye etti.
️ https://t.co/36rEwe78Rc https://t.co/5V2MSkGpFJ pic.twitter.com/IshvtYwWmd

— Ali Taha Koç (@AliTahaKoc) December 16, 2021

"Metaverse" nedir?:

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI