CHP'li Ramis Topal'dan İYİ Parti'ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24. Dönem Milletvekili Ramis Topal, Millet İttifakı ortağı İYİ Parti Amasya İl Başkanlığını ziyaret etti.
 Tarih: 31-07-2021 22:00:00
CHP'li Ramis Topal'dan  İYİ Parti'ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24. Dönem Milletvekili Ramis Topal,gerek İYİ Parti, gerekse Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu mücadelenin içerisinde olduklarını, bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla ülkemizin daha aydınlık ve müreffeh seviyeye ulaşabilmesi için Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda yürümeye devam edeceklerini söyledi.  Ziyaret sırasında her iki partinin yönetim kurulu üyeleri  ve İYİ Parti Amasya İl Başkanı Avni Verdi,arasında samimi bir ortam oluştu.

 

İYİ Parti Amasya İl Başkanı Avni Verdi'yi Ziyaret Sonrası CHP 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal, Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

CHP'li Ramis Topal'ın paylaşımı şöyle oldu:  Amasya İYİ Parti İl Başkanı Avni Verdi ve yönetim kurulu üyelerini(Dostlarımızı) İBB Medya A.Ş. Yönetim kurulu üyesi Turan Durmuş ve İYİ Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkan Yardımcısı Özgür Karadağ ile birlikte ziyaret ettik. Keyifli ve verimli bir sohbet gerçekleştirdik. İlgi ve alakalarından ötürü kendilerine teşekkür ederim.''ifadesini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: İGF
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI