CHP'den istifa eden Çiçek'ten Kılıçdaroğlu'na: 650 milyonun hesabını verin

CHPde Kılıçdaroğlunun avukatlığını yapan Çiçek, parti üyeliği ve görevlerinden istifa etti. Yönetime tepki gösteren Çiçek, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 Tarih: 06-05-2021 17:30:00
CHP'den istifa eden Çiçek'ten Kılıçdaroğlu'na: 650 milyonun hesabını verin

CHP tüzel kişiliğinin ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatlığını yapan Mustafa Kemal Çiçek, parti üyeliği ve görevlerinden istifa etti.

Çiçek, CHP'ye sert eleştirilerde bulundu. Çıkara dayalı bir yapı kurulduğunu belirten Çiçek şunları söyledi:

"Sayın Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı kampanyasında, yurttaşlarımızın kısıtlı bütçelerinden bağışları ile toplanan ve kampanyanın neticelenmesi sonrasında, YSK'ya tüm harcamaların, kuruşu kuruşuna hesabının verilmesine rağmen, ahlaksızca ve mesnetsizce servis edilmek sureti ile menfaat sağladığı yönünde el altından fısıltılar çıkarılırken, son 3 yılda sorumsuzca harcanan 650 milyonun önemli bir kısmının kimlere, hangi yayın organlarına, anket-araştırma şirketlerine verildiğini soramamak siyasi ahlaksızlığın ve vicdansızlığın tam da kendisidir.

İmtiyazlı birilerinin yüksek maaşlar ile danışmanlıklara getirilmesi; yüksek maaşlı personel transferi yapılması; sadece sosyal medya belediyeciliği yapanlardan fayda gelmesi mümkün değildir."

KAYNAK : AKŞAM
Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI